Körfez Gençlerbirliği SK Karatecileri Kocaeli U17 Yıldızlar Karate Şampiyonasında 6 Altın Madalya Kazandı - Son Dakika
Spor

Körfez Gençlerbirliği SK Karatecileri Kocaeli U17 Yıldızlar Karate Şampiyonasında 6 Altın Madalya Kazandı

Körfez Gençlerbirliği SK Karatecileri Kocaeli U17 Yıldızlar Karate Şampiyonasında 6 Altın Madalya Kazandı

Kocaeli U17 Yıldızlar Karate Şampiyonasına katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karatecileri, 6 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı. Şampiyonada gösterdikleri başarıyla dikkat çeken kulüp, Belediye Başkanı Şener Söğüt'e teşekkür etti.

23.01.2024 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli U17 Yıldızlar Karate Şampiyonasına katılan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karatecileri 6 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

Kocaeli U17 Yıldızlar Karate Şampiyonası Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu'nda yapıldı. Bölgesel ve ülke çapında yapılan birçok organizasyona katılan Körfez Gençlerbirliği SK karatecileri; şampiyonada 6 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalyanın sahibi oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Her turnuvayı ciddiye alarak sıkı bir disiplin içerisinde hazırlanıyoruz. Sağlam bir altyapımız oluştu. Hedef çıtamızı her geçen gün daha yükseklere çıkartıyoruz. Başarılarımızda ardından geliyor. Bizlere bu imkanı veren Belediye Başkanımız Şener Söğüt'e teşekkür ediyoruz" denildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Körfez Gençlerbirliği SK Karatecileri Kocaeli U17 Yıldızlar Karate Şampiyonasında 6 Altın Madalya Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement