Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Desteklediği Sporcunun Şampiyonluğuyla Gurur Duydu - Son Dakika
Spor

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Desteklediği Sporcunun Şampiyonluğuyla Gurur Duydu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Desteklediği Sporcunun Şampiyonluğuyla Gurur Duydu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in desteklediği fitness sporcusu Alina Duyar, Karadağ'da düzenlenen IFBB Mr. Üniverse Montenegro 2023 şampiyonasında 'Büyük Bayanlar' kategorisinde şampiyon oldu. Türkiye ve Kuşadası'nı gururlandıran Duyar, Başkan Günel'e teşekkür etti. Başkan Günel ise Alina'nın başarısıyla gurur duyduğunu belirterek, gençlere örnek olduğunu söyledi.

20.09.2023 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in desteklediği profesyonel fitness sporcusu Alina Duyar, Karadağ'da düzenlenen 'IFBB Mr. Üniverse Montenegro 2023' şampiyonası 'Büyük Bayanlar' kategorisinde şampiyonlar şampiyonu oldu. Türkiye ve Kuşadası'na büyük bir gurur yaşatan başarılı sporcu, verdiği destekten dolayı Başkan Ömer Günel'e teşekkür etti.

IFBB Mr. Üniverse Montenegro 2023 fitness şampiyonası, bu yıl 15-17 Eylül tarihleri arasında Karadağ'da düzenlendi. Şampiyonaya dünya genelinden yaklaşık 600 sporcu katıldı. Başkan Ömer Günel'in sponsor olduğu 33 yaşındaki Alina Duyar, 'Büyük Bayanlar' kategorisinde şampiyonlar şampiyonu unvanını elde ederek Kuşadası ve Türkiye'nin gururu oldu. Başarılı kadın sporcu aynı zamanda IFBB Pro kart da almaya hak kazandı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e kendisine verdiği destek dolayısıyla teşekkür eden Alina Duyar, "Pro kart sahibi olduğum için artık IFBB Profesyonel Lig'e yükseldim. Hedefim Kuşadası ve Türkiye'yi 2024 yılında yurt dışında yapılacak şampiyonalarda en iyi şekilde temsil etmek olacak. Başkanımız Ömer Günel, her zaman sporcuların yanında" dedi.

"Gençlerimize örnek oluyor"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, "Öncelikle elde ettiği başarıyla kentimizi sevince boğan Alina'yı tebrik ediyorum. Alina gibi başarılı kadın sporcularımıza mutlaka destek vermeliyiz. Çünkü Alina aynı zamanda gençlerimize de örnek oluyor. Kendisini tebrik ediyorum. Kuşadası her zaman sporcu dostu bir kent olacak" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Desteklediği Sporcunun Şampiyonluğuyla Gurur Duydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement