Londra'da Kılıçlar Çekildi! Çarpışma... - Son Dakika
Spor

Londra'da Kılıçlar Çekildi! Çarpışma...

Londra\'da Kılıçlar Çekildi! Çarpışma...

Londra'da Buz Gibi Bir Hava.

01.03.2011 20:00

Londra'da buz gibi bir hava... Bir tarafta Londra'nın Mavileri Chelsea, diğer taraftar Manchester'ın kırmızıları Manchester United... EPL'de erteleme maçında Chelsea ile Manchester United erteleme maçında Stamford Bridge'de kozlarını paylaşacak. Saat 21.45'te başlayacak olan dev kapışma Spormax'ten canlı olarak yayınlanacak.

Kritik maç öncesinde belki de en aktif bilgi Chelsea'yi son olarak Community Shield'de 3-1'lik skorla mağlup eden Manchester United'ın, 2002 Nisan'ından bu yana Stamford Bridge'de kazanamaması...

KADER ANI OLABİLİR

Manchester United maçından önce Chelsea'de nefesler tutuldu. Lider Manchester United'ın tam 15 puan gerisine düşen ve şampiyonluk yolunda havlu atan Chelsea'de menajer Carlo Ancelotti istim üzerinde...

İtalyan teknik adam, MANU maçından önce yaptığı açıklamada hedeflerin her ne kadar Şampiyonlar Ligi olduğunu söylese de bu maç Ancelotti için kırılma anı olabilir. Ada basını son bir haftadır, Ancelotti'nin kaderinin Manchester United, Blackpool ve Manchester City maçlarında alınan sonuçlardan sonra belli olacağını iddialı bir şekilde dile getiriyor.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

DROGBA OYNAYACAK MI?

Chelsea'de menajer Carlo Ancelotti'nin dışında ufak çaplı da olsa Didier Drogba krizi yaşanıyor. Chelsea'nin bu sezon almış olduğu başarısız sonuçların faturası bir anlamda Drogba'ya kesildi.

Son haftalarda Ancelotti tarafından ilk 11'de görevlendirmeyen ve Torres'in transferi ile Londra temsilcisi ile ipleri kopartma noktasına gelen Drogba yaptığı son açıklamada, Chelsea'deki geleceğini Manchester United maçında ilk 11'de olup olmayacağının belirleyebileceğini söylemişti. Bakalım Ancelotti, Drogba'nın bu restini görebilecek mi...

Chelsea'de kritik Manchester United maçı öncesinde kritik bir eksik bulunmuyor. Uzun süreli sakatlığı bulunan İsrailli oyuncu Yossi Benayoun kesin olarak Manchester United karşısında forma giyemeyecek, savunma oyuncusu Alex'in druumu ise maç saatinde belli olacak.

FERGUSON ÇEKİNİYOR

EPL'de en yakın takipçisi Arsenal'in 4 puan önünde lider durumda bulunan Manchester United'da menajer Alex Ferguson maçtan önce yaptığı açıklamada Chelsea'den ciddi olarak çekindiklerini ve Stamford Bridge'den galibiyet çıkartmalarının beklenenden daha zor olacağını söyledi.

Chelsea'nin ligin en kaliteli takımlarından biri olduğunu ifade eden Ferguson, "Chelsea şu anda kötü bir süreçten geçiyor ve puan olarak şampiyonluk yarışından geri kaldılar. Ancak her takım zaman zaman bu tarz kritik süreçlerden geçebilir. Ne olursa olsun Stamford Bridge'den galibiyetle dönmek sanılandan daha zor olacak. Çünkü bu maç Chelsea için bir fırsat" dedi.

BERBATOV MU, 'KÜÇÜK BEZELYE' Mİ?

İki hafta önce Wolverhampton karşısında aldığı 2-1'lik sürpriz yenilginin ardından önce Manchester City ardından da Wigan'ı mağlup eden Manchester United'da şu anda moraller üst seviyede... Ada basını, Arsenal'in nispeten zor fikstürünü Manchester United için destekleyici bir güç olarak gösteriyor ancak EPL'de fikstür ya da iç-dış saha avantajları özellikle son haftalarda pek de belirleyici olmuyor.

Manchester United'da Chelsea maçından sakatlıkları bulunan Anderson, Park Ji-Sung, Hargreaves, Jonny Evans, Rio Ferdinand ve tedavisi süren Luis Valencia Chelsea maçında görev alamayacak olan isimler. Menajer Alex Ferguson'un son maçlar rotasyona soktuğu Dimitar Berbatov'u Chelsea karşısında ilk 11'de oynatıp oynatmayacağı büyük bir merak konusu...

CHELSEA: Cech, Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole, Essien, Mikel, Lampard, Anelka, Torres, Malouda.

M.UNITED: Van der Sar, O'Shea, Smalling, Vidic, Evra, Nani, Fletcher, Scholes, Giggs, Berbatov, Rooney.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Londra'da Kılıçlar Çekildi! Çarpışma... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement