Löw'den Lahm ve Mesut Açıklaması - Son Dakika
Spor

Löw'den Lahm ve Mesut Açıklaması

Löw\'den Lahm ve Mesut Açıklaması

Başarılı teknik adam Lahm'ı orta sahada oynatmaya devam edeceğini söylerken, Mesut'u da savundu.

02.07.2014 22:47

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Jöachim Löw, Fransa maçı öncesi yaptığı açıklamalarda Philipp Lahm'ı orta sahada oynatmaya devam edeceğini söyledi.

Die Zeit'e açıklamalarda bulunan başarılı teknik adam, "Kafamda kesin olan kararlar ve Lahm'ın orta sahadaki pozisyonu da bunlar arasında. Bu tercihim arkasında durmaya devam edeceğim. Sadece maçın gidişatına göre onu sağ bekte kullanabiliriz. Kadromuzda farklı pozisyonlarda oynayabilen birçok kaliteli oyuncu var. Bu nedenle de oynayan veya oynatılmayan oyuncular üzerinden eleştiriler gelmesi gayet normal." ifadelerini kullandı.

54 yaşındaki teknik adam son dönemlerdeki performansıyla eleştiri toplayan Mesut Özil'i de savunurken, "Lahm'a gelen eleştiriler, Mesut'a da geliyor. 2010'daki turnuvanın en iyilerinden birisiydi. 2012'de de öyleydi. Bunu unutamam. Ek olarak, oyuncularıma her zaman sonuna kadar güvenirim. İyi koşmasalar bile..."  diye konuştu.

Löw, Cezayir maçında takımının iyi sinyaller vermemesi üzerine ise şöyle konuştu: "Çeyrek finale kaldığım için üzülmeli miyim? Cezayir maçında basit hatalar yaptık. Çok top kaybettik. Dünya Kupası'nda her maçı kusursuz şekilde oynayamazsınız. Önemli olan sonuçtur."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Löw'den Lahm ve Mesut Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement