Teknik Direktör Aybaba'nın Hedefi Gruptan Lider Çıkmak - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Aybaba'nın Hedefi Gruptan Lider Çıkmak

Teknik Direktör Aybaba\'nın Hedefi Gruptan Lider Çıkmak

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Aybaba, "Kupa maçlarına iyi konsantre olup gruptan ilk sırada çıkmayı hedefliyoruz." dedi.

22.01.2014 23:45  Güncelleme: 00:42

Samet Aybaba'nın aklında liderlik var. MP Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor'u 6-1 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu tür maçlarda oyuna konsantre olmanın oldukça zor olduğunu söyledi. Oyuncuların karşılaşmaya yüksek bir motivasyonla başladığını ifade eden Aybaba, "Goller gelince futbolcularım keyif almaya başladı. Takımın özelliklerini ortaya çıkartmak için oyuncuların istekli, arzulu ve coşkulu oynaması lazım. Kupa maçlarına iyi konsantre olup gruptan ilk sırada çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Aybaba, Semih Şentürk'ün performansından memnun olduğunu ve oynadıkça daha yüksek performans sergileyeceğini de dile getirdi.

Antalyaspor'un genç oyuncusu Seddar, iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduk. Kupayı Antalya'ya getirmek istiyoruz. Kırmızı-beyazlı forma altında ilk golümü attığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Abdurrahman ise Medical Park Antalyaspor forması altında ilk maçına çıktığını, bu nedenle çok mutlu olduğunu söyledi.

-Tokatspor cephesi

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, oyunun başında bir toplarının direkten döndüğünü hatırlatarak, "Olmayacak pozisyonlar golle sonuçlandı ve farklı bir skor ortaya çıktı" dedi.

Direkten dönen pozisyonun ardından kalelerinde gol gördüklerini ifade eden Şahan, şöyle konuştu:

"Direncimiz çabuk yıkıldı. O pozisyon gol olsaydı skorun böyle olmasını engelleyecektik. Medical Park Antalyaspor'un hakkını inkar etmiyorum ama yediğimiz goller hücuma çıkarken kaptırdığımız toplardan oldu. Top bizi sevmedi."

Tokatsporlu oyuncu Mutlu ise takım olarak bazı hatalar yaptıklarını ve basit goller yediklerini belirterek, "Kupa maçları bize ağır geldi. Lige motive olacağız" dedi.

Tokatsporlu Serkan ise Medical Park Antalyaspor'un etkili oynadığını ifade ederek, "Karşılaşmaya iyi başlamamıza rağmen kalemizde gol gördük. Bu golün ardından toparlanamadık. Kupada kalan 3 maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız" değerlendirmesini yaptı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Aybaba'nın Hedefi Gruptan Lider Çıkmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement