Makakula Karşıyaka'da - Son Dakika
Spor

Makakula Karşıyaka'da

Makakula Karşıyaka\'da

2009-2010 sezonunda Kayserispor formasıyla 21 gol atarak, Süper Lig'de gol kralı olan Ariza Makakula, PTT 1.Lig ekiplerinden Karşıyaka ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

29.08.2012 01:17

2009-2010 sezonunda Kayserispor formasıyla 21 gol atarak, Süper Lig'de gol kralı olan Ariza Makakula, PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Karşıyaka, Manisaspor'dan Makukula'yu transfer etti. Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Karşıyaka Kulüp Başkanı Cihan Büyükoral, 2. Başkan Seyhan Evlioğlu ve diğer yöneticiler katıldı.

Kendini 1 yıllığına yeşil-kırmızılı renklere bağlayan Makakula, Karşıyaka ile Manisaspor arasında oynanan maçı da izlediğini belirterek, "Futbol oynamayı gerçekten çok seviyorum. Bunun için takımın hangi ligde olduğu benim için hiç önemli değil. Daha önce 2. Lig'de oynamadım. Senelerce 1. ligde oynadım, fakat Karşıyaka taraftar grubu gibi bir taraftar topluluğu görmedim. Karşıyaka'nın gerçekten inanılmaz bir taraftarı var. Yeni kulübüm bana inandı, bana güvendi. Buraya para için değil, Makukula'nın kim olduğunu göstermek için geldim. Başkanımız Büyükoral'a en az 15 gol atacağıma söz verdim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Makakula Karşıyaka'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement