Mancini 'Hileli iflas' Yapmakla Suçlanıyor - Son Dakika
Spor

Mancini 'Hileli iflas' Yapmakla Suçlanıyor

Mancini \'Hileli iflas\' Yapmakla Suçlanıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İtalya'da yürütülen bir sahtecilik davasıyla ilgili olarak soruşturma kapsamına alındı.

15.02.2014 08:03  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkesi İtalya'da adı bir sahtecilik soruşturmasında geçen Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, karşı karşıya kaldığı durumla ilgili şaşkınlığını belirterek, "Bana hileli iflas yapmakla suçlandığımı ilk söylediklerinde bulutlardan yere çakıldım. Ben tamamen olayın dışındayım" dedi.

HİLELİ İFLAS SORUŞTURMASI

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Mancini, İtalya'nın yüksek tirajlı La Repubblica gazetesinde, hakkında Roma Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen bir emlak şirketinin "hileli iflası" soruşturmasına yönelik soruları cevapladı.

"BU DURUM BENİ KÖTÜ ETKİLİYOR"

Kendi dünyasının tamamen futbol olduğunu belirten 49 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, "Bu durum beni kötü etkiliyor. Böyle bir durumun içinde kendimi bulmayı hiç düşünmemiştim" dedi.
Mancini, sürecin nasıl bittiğine dair bir fikri olmadığını, avukatları aracılığıyla bilgilendirildiğini belirterek, söz konusu şeylerin ciddi olduğunu ve avukatlarına bu konuyu çözmeleri için yetki verdiğini ifade etti.

"BULUTLARDAN YERE ÇAKILDIM"

"Hileli iflas" konusunda kendisinin bir hatasının ya da olaya dahil olup olmadığı sorulan Mancini, "Hayır, bu kesinlikle doğru değil. Bana hileli iflas yapmakla suçlandığımı ilk söylediklerinde bulutlardan yere çakıldım. Ben tamamen olayın dışındayım. Ben sadece üyeydim. Bir idareci vardı ki kurumun her şeyiyle o ilgileniyordu" ifadelerini kullandı.

"AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEZDİ"

Mancini'nin idareci olarak bahsettiği Avukat Gagliardi'nin bir süre kendisinin avukatı olduğunu, ancak son 5 senedir avukatının olmadığını, bunda da Gagliardi'ye ilişkin bazı olayların kendisini bu karara götürdüğünü belirttirdi. Mancini, Gagliardi hakkında çıkan haberleri de daha önce okuduğunu kaydetti.
Roberto Mancini soruşturma sebebiyle kendini oldukça kötü hissettiğini ve yaralı olduğunu dile getirirken, "Bu beni aşan bir şey. Hiç böyle bir duruma düşeceğim aklımın ucundan geçmezdi" ifadesini kullandı.

"UMARIM BİR ANDA ÇÖZÜLÜR"

Bu konudaki gelişmeleri takip edip etmeyeceği sorulan deneyimli teknik adam, "Hayır, şu anda Türkiye'de, Galatasaraylıyım. Bu konuya uzak kalmaya devam edeceğim. Umarım bir an önce çözülür" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mancini 'Hileli iflas' Yapmakla Suçlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ali cem: başkanları küçük yatırımcıları dolandırır, teknik direktörleri desen dolandırıcı.. atatürk okullarını boş yere naletlememiş. 2 5 Yanıtla
    ALİ: ULAN SİZİN BAŞKANINIZ GARBANLARIN PARACIKLARINI ŞİKE YAPIP İDİİADAN GÖTÜRDÜ SEN GALATASARAY BAŞKANININ TÜRK MAHKEMELERİNCE HIRSIZLIK YAPTIĞINI GÖRDÜNMÜ SİZİN BAŞKAN BÜTÜN MAHKEMELERCE TESCİLLENDİ UTANMIYORSUN DEĞİLMİ YAZARKEN BATMIŞIN ŞİMDİ İYİCE BATTINIZ 0 0

Advertisement