Manisaspor'da İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Manisaspor'da İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

Manisaspor\'da İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı en yakın rakibinin 6 puan önünde lider tamamlayan Manisaspor'da ikinci yarı hazırlıkları sürerken, siyah beyazlı ekibin dün akşam antrenmanı kıran kırana geçti.

04.01.2016 12:58

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı en yakın rakibinin 6 puan önünde lider tamamlayan Manisaspor'da ikinci yarı hazırlıkları sürerken, siyah beyazlı ekibin dün akşam antrenmanı kıran kırana geçti. Tarık Almış Tesisleri'ndeki idmanda Erman Bulucu ile girdiği ikili mücadelede sol bacak kaval kemiği üstü doku bölgesinde yarılma meydana gelen Onur Kalafat ve sağ arka alt adalesinden sakatlanan Hasan Ahmet Sari çalışmayı yarıda bıraktı.

İlk müdahalesi sağlık ekibi tarafından yapılan Onur Kalafat'a 8 dikiş atılırken, Hasan Ahmet Sari'nin durumunun yarın çekilecek MR sonrasında netlik kazanacağı bildirildi.

Bu arada sakatlığı büyük ölçüde geçen Barbaros Barut takımla birlikte çalışmalara başladı. Şiddetli girip nedeniyle yatağa düşen Savaş Yılmaz ve Onur Sağlam dünkü antrenmanda yer almadı. Tedavileri süren Hakan Turan ve Berk Neziroğluları takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor'da İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement