Maxi Lopez, Eski Eşiyle Birlikte Olan İcardi'nin Yine Elini Sıkmadı - Son Dakika
Spor

Maxi Lopez, Eski Eşiyle Birlikte Olan İcardi'nin Yine Elini Sıkmadı

Wanda Nara'dan 3 çocuğu bulunan Maxi Lopez, Torino'nun Inter ile oynadığı karşılaşmada eski eşinin yeni kocası Mauro Icardi'nin bir kez daha elini sıkmadı.

04.04.2016 08:37  Güncelleme: 08:57

İtalya Serie A'da Interli Mauro Icardi ile Torinolu Maxi Lopez, karşı karşıya geldiği bir karşılaşmada maç öncesi seramonisinde bir kez daha el sıkışmadı.

EŞİNİ ELİNDEN ALAN ESKİ ARKADAŞININ ELİNİ SIKMADI

Futbol sahaları kadar magazin gündemine de uzun süredir konu olan Maxi Lopez – Mauro Icardi gerilimi, geçtiğimiz gün oynanan Inter – Torino maçında bir kez daha kendisini gösterdi. Arjantinli güzel Wanda Nara'dan 3 çocuğu bulunan Maxi Lopez, Torino'nun Inter ile oynadığı karşılaşmada eski eşinin yeni kocası Mauro Icardi'nin bir kez daha elini sıkmadı.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA BENZER BİR DURUM YAŞANDI

Geçtiğimiz yıllarda yine bir maç öncesinde elini sıkmayan Maxi Lopez hakkında konuşan Icardi, Lopez'in 'cahilce' davrandığını belirterek tepkisini dile getirmişti. Maxi Lopez ise Icardi'nin bu açıklaması ve geçmişte yaşanan olaylara ilişkin bugüne kadar hiç konuşmamaya devam ediyor…

ZOR GÜNLER GEÇİRMİŞTİ

İtalyan basınının gündemine taşınan olayda, Sampdoria'da oynadıkları dönemde Maxi Lopez, Icardi'nin eşiyle ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından zor günler geçirmişti. İki oyuncunun sahada karşı karşıya geldiği bir mücadele öncesinde daha iki oyuncunun arasındaki gerilim bu şekilde görüntülendi.

Maxi Lopez, Eski Eşiyle Birlikte Olan İcardi\'nin Yine Elini Sıkmadı

Son Dakika Spor Maxi Lopez, Eski Eşiyle Birlikte Olan İcardi'nin Yine Elini Sıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ..: aman Allah korusun dünyalık işlerden nefisten. çünkü en güzel şey bile bi süre sonra ilk tadı vermiyor. Herşey birer imtihan 15 0 Yanıtla

Advertisement