Mersin Büyükşehir Belediyesi Galibiyet Serisine Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22.haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendi evinde Galatasaray'ı 77-68 mağlup etti.

06.03.2013 20:26

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 22. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendi evinde Galatasaray'ı 77-68 mağlup etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi bu sonuçla birlikte üst üste 13. galibiyeti almış oldu.

Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, bugün iyi bir rakibe karşı galip geldiklerini ifade ederek, "Ligin formda ekiplerine karşı kazanmak bundan önceki kazandıklarımızı değerli hale getiriyor. Oyuncularımız bugün göstermiş oldukları performansla normal maçtaki performanslarının üstüne çıktı. Yine çok kişi ile maç yapamadık ama elimizden gelen bir şey yok. Biz Galatasaray'ı iyi durdurduk. Zaman zaman sorunlar yaşadık ama savunmada hiç sıkıntı vermedik. Onlar değişik savunmalar denediler ama skorun açılmasına asla izin vermedik. Maçın sonuna iyi girdik ve maçı kazandık. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum. Galatasaray'a Avrupa da başarılar diliyorum. Sonuç odaklı bir takım olmak istiyoruz.

İnşallah sezon sonunu iyi bir yerde bitirerek şehrimizi iyi temsil ederiz" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin oyuncusu Merve Aydin ise kendileri için önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, "12 maçlık bir galibiyet serimiz vardı. Bunu 13 maça çıkarmak istiyorduk. Bunu da başardık. Maçta çok iyi mücadele ettik. Haftaya 14. galibiyetimizi almak için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray Antrenörü Ekrem Memnun, iyi oynayamadıklarını vurgulayarak, "Mersin'i tebrik ediyoruz. 5 oyuncu ile oynadılar ama iyi mücadele ettiler. Zaten Mersin takımı 3 sayı üzerine kurulu. Bugünde onların 3 sayılık atışlarını durdurmayı başaramadık. Bu kadar 3'lük yerseniz maçı kazanma şansınız yok. Daha iyi oynamalıydık. Yapacak bir şey yok şu aşamada. Hücumda da bazı oyuncularımız istenilen performansı sergileyemedi. Bunlar olabilir. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı oyuncu Yasemen Saylar da Mersin'in galibiyet serisine son vermek için sahaya çıktıklarının altını çizerek, "Üzgünüz. Daha iyi oynayabilirdik. Artık önümüzdeki maçlardan galip gelmeye çalışacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin Büyükşehir Belediyesi Galibiyet Serisine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement