Mhk'nin Konusu Penaltılar / Hatalı Kararlar Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Spor

Mhk'nin Konusu Penaltılar / Hatalı Kararlar Masaya Yatırıldı

Mhk\'nin Konusu Penaltılar / Hatalı Kararlar Masaya Yatırıldı

Türkiye Futbol Federrasyonu ve Merkez hakem Komitesi son günlerde yaşanan hakem hataları dolayısıyla dün ve bugün özel bir seminder düzenledi.

05.03.2014 14:44

Türkiye Futbol Federrasyonu ve Merkez hakem Komitesi son günlerde yaşanan hakem hataları dolayısıyla dün ve bugün özel bir seminder düzenledi. UEFA Hakem Komitesi üyesi, hakem ve gözlemci eğitmeni Uilenberg, MHK'nin görevlendirmesi üzerine Türk hakemlere eğitim vermeye devam ediyor. Dün başlayan ve bugün sona eren eğitimde son haftalarda gündeme gelen penaltı pozisyonları masaya yatırıldı.

Konu penaltılar

Jaap Uilenberg, MHK'nin düzenlediği seminerde özellikle hakemler arası diyalog ve çizgi hakemlerinin görev ve sorumluluklarına değindi. Son haftalara büyük stres altında giren hakemlere mental destek de sağlayan MHK, Uilenberg'in eğitimleriyle de karar karışıklığını düzeltmeye çalışıyor. Son haftalarda neredeyse her maçta yaşanan penaltı krizlerini masaya yatıran Uilenberg, çalınan düdükleri de sinevizyonda ekrana getirdi. Hatalı kararların altını çizen Uilenberg, hakemlerin nerelerde yanlış düdükler çaldığını da uyarılarla anlattı.

MHK'nin hakem atamalarını hakemlere tebliğ etmeye başladığı ve resmi internet sitesinden birkaç saat içinde açıklayacağı belirtildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mhk'nin Konusu Penaltılar / Hatalı Kararlar Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement