Milli Güreşçiler, Madalya İçin Mindere Çıkacak - Son Dakika
Spor

Milli Güreşçiler, Madalya İçin Mindere Çıkacak

Milli Güreşçiler, Madalya İçin Mindere Çıkacak

Bulgaristan’da gerçekleştirilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nın son gününde boy gösteren sporculardan 54 kiloda mücadele eden milli güreşçi Ekrem Öztürk, altın madalya için mindere çıkacak.

11.05.2014 15:23

Bulgaristan'da gerçekleştirilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nın son gününde boy gösteren sporculardan 54 kiloda mücadele eden milli güreşçi Ekrem Öztürk, altın madalya için mindere çıkacak. Başarılı sporcular Hacı Karakuş ve Ozan Tanga ise bronz madalyanın sahibi olabilmek için ter dökecekler.

Turnuvanın 6. gününde grekoromen stilde performans sergileyen milli güreşçilerden Ekrem Öztürk, 54 kilo yarı final müsabakasında Alman rakibi Artur Tatarinov'u 7-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Milli mayo Öztürk, akşam seansında Rus sporcu Sagid Magomedislamovitch Butaev ile altın madalya için güreşecek.

HACI KARAKUŞ VE OZAN TANGA BRONZ MADALYA PEŞİNDE

Güreşçiler Hacı Karakuş ve Ozan Tanga, akşam seansında bronz madalya için mücadele edecekler. İyi bir performans sergileyen Karakuş, 63 kiloda repesaj müsabakasında İtalyan güreşçi Valeriu Rus'u mağlup ederek bronz madalya için güreşmeye hak kazandı. Karakuş, Ukraynalı sporcu Artem Matiash karşısında galibiyet arayacak. Bir diğer milli güreşçi Ozan Tanga ise Belaruslu Maksim Nehoda'yu son saniyelerde tuş ederek minderden galip ayrıldı. Milli sporcu Tanga, Avrupa üçüncülüğü için Rumen Alexandru Trandafir ile mindere çıkacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Güreşçiler, Madalya İçin Mindere Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement