Napoli'den Lyon'a Suçlama - Son Dakika
Spor

Napoli'den Lyon'a Suçlama

Napoli\'den Lyon\'a Suçlama

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Lyon’un Maxime Gonalons için istediği parayı vermelerine rağmen reddedildiklerini söyledi.

08.01.2014 22:51

Uzun bir süredir merkez orta sahaya transfer isteyen Rafael Benitez'in isteğini yerine getirmek adına  Maxime Gonalons transferi için uğraşan ve bu uğurda Radja Nainggolan'ı Roma'ya kaptıran Napoli, bu transferden de hüsranla ayrılmak üzere.

Napoli'den dev hamle

Bir süredir Gonalons'un kulübü Olympique Lyon'la görüşmeler yapan Napoli'de kulübün sahibi Aurelio de Laurentiis ilginç bir çıkış yaparak Fransız kulübüne büyük bir suçlama yöneltti.

Fransız gazetesi L'equipe'e konuşan de Laurentiis, "Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas bizden ne istediyse onu teklif ettik. Bana mesaj göndererek Gonalons'un fiyatının 17 milyon euro olduğunu söyledi ve bu parayı verirsek oyuncuyu satacaklarını söyledi ama sonra sözünde durmadı ve teklifimizi reddetti" dedi.

Olympique Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas ise Napoli'nin teklifinin 15 milyon euro + 2 milyon euro bonus olduğunu söyleyerek bu suçlamanın doğru olmadığını belirtti.

Lyon kötü vuruldu

Napoli geçtiğimiz yaz da Maxime Gonalons için girişimde bulunmuş ama istediği sonuca yine ulaşamamıştı. Öte yandan Lyon başkanı Aulas dün akşam Garde'nin Gonalons'un kalmasını istediğini ve sezon sonuna kadar tutma kararı aldıklarını söylemişti. Yazın ülkesiyle bnirlikte 2014 Dünya Kupası'nda yer alması beklenen 24 yaşındaki Maxime Gonalons'un sözleşmesi 2016 yazına kadar geçerli.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Napoli'den Lyon'a Suçlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement