Nesine.com Eskişehir Basket Panele Katıldı - Son Dakika
Spor

Nesine.com Eskişehir Basket Panele Katıldı

Nesine.com Eskişehir Basket Panele Katıldı

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.com Eskişehir Basket Takım Kaptanı Özgün Önver ile basketbolcular Efekan Coşar ve Gökhan Yazıcıoğlu, Özel Atayurt Koleji’nde öğrencilerle bir araya geldi.

21.12.2016 15:53

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.com Eskişehir Basket Takım Kaptanı Özgün Önver ile basketbolcular Efekan Coşar ve Gökhan Yazıcıoğlu, Özel Atayurt Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi.

Genel Menajer Ali Parlak ve Takım Menajeri Gürol Karamahmut'un da yer aldığı panelde renkli görüntüler ortaya çıktı. Basketbol Antrenörü-Oyuncusu Atakan Yazıcı'nın sunduğu panelde ilk olarak Nesine.com Eskişehir Basket oyuncuları ve teknik ekibi kendisini tanıttı. Ardından söz alan Genel Menajer Ali Parlak, gençlere tecrübe hakkında bilgiler verdi. Parlak, "Tecrübe nedir? Yaşamınız boyunca yapmış olduğunuz hataların toplamıdır. İnsan hata yapa yapan deneyim kazanır. Atılgan olun. Birşeylerin peşinden gidin. Hayallerinizi kovalayın" dedi.

"Tecrübe bu şekilde ortaya çıkıyor"

Soru cevap şeklinde geçen panelde bir bir öğrenci kaptan Özgün Önver'e, 'Stresli maçlar öncesinde o stresi nasıl yeniyorsunuz?' sorusunu yöneltti. Kaptan Önver ise, "Maç öncesi olabildiğince stresimizi yenmeye çalışıyoruz. Tabi ki zor oluyor. Bu başka bir heyecan. Stresli maçlarda hata yapma olasılığı daha da artıyor. Hata hatayı getiriyor. Ancak tecrübe de işte tam bu şekilde ortaya çıkıyor" dedi.

Panelde öğrenciler tarafından salonu neşelendiren sorular da soruldu. Bir öğrenci attığınız en büyük fark nedir sorusunu genç oyuncu Efekan Coşar'a sorarken Efekan ise, "Altyapı takımlarında forma giydiğim dönemlerde 136-24 yenmiştik rakibimizi. O maçı unutamıyorum" yanıtını verdi. Efekan, "Bir kere de oynadığım takım 88-86 gerideydi. Son top bizdeydi. üçlük attım ve basket oldu. O sayıyla maçı 89-88 kazanmıştık. Bu maçı da unutamıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşma ve soru-cevabın ardından tüm sınıflar tek tek Kırmızı Siyahlı ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nesine.com Eskişehir Basket Panele Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement