Neymar, Al Hilal'e transfer oldu ve taraftarlarla buluştu - Son Dakika
Spor

Neymar, Al Hilal'e transfer oldu ve taraftarlarla buluştu

Neymar, Al Hilal\'e transfer oldu ve taraftarlarla buluştu

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer olan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, görkemli törenle stadyumda taraftarlarla buluştu. Al Hilal takımının diğer yeni transferleri de seremoni öncesi stada çıkarak taraftarlarla buluştu. Al Hilal, bu sezon birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katarak dikkat çekti.

19.08.2023 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer olan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, görkemli törenle stadyumda taraftarlarla buluştu.

Suudi Arabistan takımları, yaz transfer döneminde Avrupa'dan yıldız futbolcuları kadrosuna katarak dikkat çekmeye devam ediyor. Teknik direktörlüğünü Fenerbahçe'den ayrılan Jorge Jesus'un yaptığı Al Hilal takımının yeni transferleri de ilk kez stada çıkarak taraftarlarla buluştu. Suudi Arabistan Pro Lig'in 2. haftasında sahasında Al Feiha ile karşılaşan Al Hilal'de seremoni öncesi ışık gösterileri altında yeni transferler yeşil çimlere adım attı.

90 milyon Euro bonservis bedeliyle Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalayan Neymar da, mavi formasıyla taraftarı selamladı. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon 10 numaralı formayı giyecek. Takımın son transferi Faslı kaleci Yassine Bono da törende yer alan isimlerden oldu.

Al Hilal, bu sezon Zenit'ten Malcom, Wolverhampton'dan Ruben Neves, Lazio'dan Sergej Milinkovic-Savic ve Chelsea'dan Kalidou Koulibaly ve Sevilla'dan Yassine Bono'yu renklerine bağladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Neymar, Al Hilal'e transfer oldu ve taraftarlarla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement