Nıke Halı Saha Ligi'nde Basın Mensupları Ter Döktü - Son Dakika
Spor

Nıke Halı Saha Ligi'nde Basın Mensupları Ter Döktü

Nıke Halı Saha Ligi\'nde Basın Mensupları Ter Döktü

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu yıl 6. düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'ne bugün de basın mensupları damgasını vurdu.

28.05.2014 16:19

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu yıl 6. düzenlenen Nike Halı Saha Ligi'ne bugün de basın mensupları damgasını vurdu. Saha kenarında değil de sahada görev basın mensuplarının maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Naturel Pak Halı Saha'da gerçekleştirilen organizasyonda basın mensupları maçı renkli görüntülere sahne oldu. Birinci takım Sami Gürel, Mehmet Selman Bektaş, Çetin Tümpalay, Emrah Oktay, Cumhur Aslan, Aytek Aras, Emre Akdeniz ve Mustafa Akın'dan oluşurken, ikinci takım ise Irmak Kazuk, Ali Can Yaycılı, Alican Özcan, Recep Güngör, Bülent Can, Sezgin Mantar, İlker Yılmaz ve Ümit Genç oluştu. Mücadeleyi birinci takımın 10-2 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından saha içerisinde bulunan birinci takım oyuncuları, objektiflere galibiyet pozu vererek kupanın sevincini yaşadılar. Bu sırada Nike tarafından maçı kazanan oyunculara madalya verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nıke Halı Saha Ligi'nde Basın Mensupları Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement