Kenan Sofuoğlu Öğrencilerin Yaptığı Jesti Karşılıksız Bırakmadı - Son Dakika
Spor

Kenan Sofuoğlu Öğrencilerin Yaptığı Jesti Karşılıksız Bırakmadı

Kenan Sofuoğlu Öğrencilerin Yaptığı Jesti Karşılıksız Bırakmadı

Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Kenan Sofuoğlu'nun şampiyonluğunu kutlamak için bedenleriyle 'Kenan 54' yazdı, Sofuoğlu da bu jeste karşılık olarak okulu ziyaret etti.

05.01.2017 16:27  Güncelleme: 16:41

DÜNYA Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bedenleriyle okullarının bahçesinde 'Kenan 54' yazarak beşinci şampiyonluğunu kutlayan öğrencileri, Antalya'daki okullarında ziyaret etti.

Türkiye Gençlik Vakfı Antalya Şubesi ile Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Dünya Supersport Şampiyonluğu'nu 5'inci kez kazanan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'na sürpriz bir koreografi hazırladı. Vücutlarıyla 'Kenan 54' koreografisini oluşturan öğrencilerin sosyal medyadaki paylaşımını gören Kenan Sofuoğlu, öğrencileri Etiler Mahallesi'ndeki okullarında ziyaret etti. Paylaşımın kendisini onurlandırdığını belirten Sofuoğlu öğrencilerle özçekim yaptı, imza dağıttı. Öğrenciler, Kenan Sofuoğlu ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Milli sporcu, öğrencilerin sevgi gösterileri ve tezahüratları eşliğinde okuldan ayrıldı.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kenan Sofuoğlu Öğrencilerin Yaptığı Jesti Karşılıksız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement