Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Yoğun Bakımda İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Yoğun Bakımda İlk Kez Görüntülendi

Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Yoğun Bakımda İlk Kez Görüntülendi

Fenerbahçe otobüsüne önceki gece Sürmene ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı tedavi gördüğü hastanede ilk kez görüntülendi.

06.04.2015 14:20  Güncelleme: 15:04

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe otobüsüne önceki gece Sürmene ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

"NE YAPILMASI GEREKİYORSA ŞAHSIM ADINA HAZIRIM"

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yatmakta olan Kıran'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Orhan Fezvi Gümrüçüoğlu, kendisine "Geçmiş olsun" dileğinde bulunarak "Eski bir Sağlık Bakanı Müsteşarı ve doktor olarak sağlık durumunuz ile ilgili ne gerekiyorsa yapılacağını söyleyebilirim. Arkadaşlarımız gereken hassasiyeti gösteriyor. Allah sizi ailenize bağışladı. Bundan sonraki süreçte ne yapılması gerekiyorsa şahsım adına da buna hazırım" dedi.

HAFİF GIDALAR VERİLMEYE BAŞLANDI

Ufuk Kıran ise Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ufuk Kıran'ın durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini, bugün itibariyle kendisine hafif gıdalar verilmeye başlandığını öğrendiğini söyledi.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Sİlahlı saldırı sonrası apar topar polis arabasına bindirilen ve yoğun bakıma alınan şoför Ufuk Kıran, ilk kez hastanede görüntülendi.








Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Yoğun Bakımda İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • AHMET: TRABZON SPORLU FENERBAHÇE, Yİ SEVMEYEBİLİR DİĞER TAKIMLARI DA SEVMEYEBİLİR ZATEN RAKİP TAKIM ADI ÜSTÜNDE ANCAK HİÇBİR KARADENİZLİ BÖYLE BİR ALÇAKLIĞI ONAYLAMAZ PİRİM VERMEZ SAHADA RAKİP OLSAK, DA HEPİMİZ BU ÜLKENİN İNSANIYIZ VE KARDEŞİZ . 18 0 Yanıtla
  • Sözün özü: Yüce Allah ailesine bağışlasin gecmis olsun 14 0 Yanıtla
  • BJK 1903: Büyük geçmiş olsun Allah şifa versin bu olayı yapanların Allah belasını versin 12 0 Yanıtla
  • RİZELİ: BİZE HER YER KARADENİZZZZZZZZZZZ ÜLENNNNNNNNN YİYORSA . !!!!!!!!!!! 2 8 Yanıtla
  • yucel arısoy: bn bır galataysaraylı olarak bundan sonra futbol ızlemeyecegım yazık kardesım yazık otobuste bır takım degıl topluca yolculukyapan ınsanlar olseler ne olacak turkıye mıllı takımı zaten futbol namına bırsey veremıyor ırde kalkıp u tur olaylara kalkısan namussuzlar turk futbolunu tamamen bıtırmıslerdır yazıklar olsun bu futol be kardesım futbol 5 0 Yanıtla
  • Anaduolun bey : Karadenizliyiz ve Bizi Rusya blayin 0 3 Yanıtla
  • rize53: gerçek ve hakiki laz artvinlilerdir lazlıklarından utanıyorlar lazlıkları yerlerde sürünüyor lazlıklarına bir kere olsun sahip çıkamıyorlar yazık 0 2 Yanıtla

Advertisement