Öztürk'ten Samsunspor'a Prim Dopingi - Son Dakika
Spor

Öztürk'ten Samsunspor'a Prim Dopingi

Öztürk\'ten Samsunspor\'a Prim Dopingi

Samsunlu iş adamı, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunspor'a kalan 3 maç öncesi prim dopingi yaptı.

26.04.2013 14:05

Samsunlu iş adamı, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsunspor'a kalan 3 maç öncesi prim dopingi yaptı.

Samsunspor'un PTT 1. Lig'de hiçte hak etmediği bir yerde bulunduğunu, üst üste şanssız puanlar kaybettiğini belirten Galip Öztürk, "Samsunspor'un ligde hak ettiği ve bulunması gereken yer Spor Toto Süper Lig'dir. Ancak alınan şanssız sonuçlar takımımızı küme düşme potasının içine sokmuştur. Bulunduğumuz durum alınan sonuçları sorgulama değil takımımızı bir an önce düze çıkarma zamanıdır. Bu nedenle ben de Samsunlu ve Samsunsporlu bir iş adamı olarak kalan 3 maç öncesi takımımıza destek vermek istedim. Takımımız kalan 3 maçtan 2 tanesini kazanırsa 200 bin 3 maçın tamamını kazanırsa da 300 bin dolar prim vereceğim. Taraftarlarımızdan da kalan 3 maçta takımlarına tribünleri doldurup hakemin son düdüğü çalana kadar tam destek vermelerini istiyorum. Samsunspor yüreğinde Samsun sevgisi taşıyan herkesin takımıdır ve bu takıma herkes gücü kadar destek olup sahip çıkmalıdır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Öztürk'ten Samsunspor'a Prim Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement