Aziz Yıldırım'ın "Paralı Köpekler" Sözüne Hapis İstemi! - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'ın "Paralı Köpekler" Sözüne Hapis İstemi!

GFB grubu lideri Sefa Kalya, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında sarf ettiği sözler nedeniyle Aziz Yıldırım hakkında hapis cezası istemiyle dava açtı.

03.12.2014 12:17  Güncelleme: 13:07

Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında sarf ettiği sözler nedeniyle, Aziz Yıldırım hakkında ''Hakaret'' suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"PARALI KÖPEKLER" DEMİŞTİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Sefa Kalya'nın suç duyurusuna yer verilerek söz konusu suç duyurusunda Yıldırım'ın birden fazla kanal tarafından canlı olarak yayınlanan konuşmasını kesip GFB'nin olduğu tribüne dönerek, "Terbiyesizlik etmeyin, sizi bir daha stada sokmam, terbiyesizler, paralı köpekler, bu kadar da ağır hakaret ediyorum" dediği anlatıldı.

OLAY GÜNÜ TRİBÜNDE YOKTU

Yıldırım'ın savcılığa suçlamaya ilişkin sunduğu dilekçesinde olay günü Sefa Kalya'nın tribünde olmadığını, onun bulunmadığı bir yerde kendisine yönelik hakarette bulunulmuş olamayacağını ifade ettiği belirtildi.

HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

İddianamede, Yıldırım'ın sarf etmiş olduğu sözlerin Müşteki Kalya'nın onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte olduğu kaydedildi. Yıldırım hakkında "Hakaret" suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 1 1 Mayıs 2014 günü düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında kürsüde konuşan Aziz Yıldırım, konuşması sırasında yapılan tezahüratlara büyük tepki göstermiş, suça konu sözleri sarf etmişti.

Aziz Yıldırım\'ın "Paralı Köpekler" Sözüne Hapis İstemi!
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ın 'Paralı Köpekler' Sözüne Hapis İstemi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • gfb: Seni cezaevinde karşıladığım için utanıyorum. . 24 7 Yanıtla
  • ANTİ TFF: Kendi taraftarına hakaret eden başka başkan var mıdır Galatasaraylı olarak davanın geç bile açıldığını düşünüyorum 21 9 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: tayyibin maskotu türk liginin ve fenerin yüz karası (ultraslan) 17 10 Yanıtla
  • selim: Aziz Yıldırım doğru söylemiş FB ye zarar veren taraftar gurubu istemiyoruz. gfb değilmi seyircisiz maçta bile FB ye ceza aldıran 11 13 Yanıtla
  • Osman kara: Bi defol git şu kulüppten ya 13 4 Yanıtla
  • FBCAN: Boş boş konuşuyorsunuz. 17 yıldır ya şampiyonuz ya ikinci. . . Stat, tesisler, spor salonlarının Türkiye deki öncüsüyüz. Müze her dalda kupalarla, başarılarla doldu taştı. Sefa ve arkadaşları ne yaptı. Tribünde kendileriyle kavga ettiler, birbirlerini bıçakladılar. Holiganlıksa holiganlık. Hodri meydan, deplasmanlarda bile herkesten dayak yer olduk. Eski bağlılık bitti, güç bitti. . GFB' ye saygı duyuyorum ama sefaya asla. Tribünlerde din mi olur, küfür edilen bir yerde ibadet yapan bu şahıstan kurtulması gerekir bu tribünlerin. Aziz başkana zaman zaman bende kızıyorum ama sefa ondan daha vahim bir hadisedir. 6 8 Yanıtla

Advertisement