Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e yenilerek sezonu tamamladı - Son Dakika
Spor

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e yenilerek sezonu tamamladı

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes\'e yenilerek sezonu tamamladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde finalin 3'üncü maçında evinde Anadolu Efes'e 83-74'lük skorla yenilip şampiyonluğu rakibine veren Pınar Karşıyaka, alkışlarla sezonu tamamladı. Başantrenör Ufuk Sarıca, final oynamanın da kendileri için çok güzel bir hikaye olduğunu dile getirdi.

18.06.2023 13:36  Güncelleme: 13:37

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde finalin 3'üncü maçında evinde Anadolu Efes'e 83-74'lük skorla yenilip şampiyonluğu rakibine veren Pınar Karşıyaka, alkışlarla sezonu tamamladı. Tarihinde 3'üncü kez şampiyonluk kupasını kaldırmak için mücadele eden yeşil-beyazlılar İstanbul'da 2, İzmir'de 1 kez Anadolu Efes'e mağlup olup seriyi 3-0 geride tamamladı. Başantrenör Ufuk Sarıca, final oynamanın da kendileri için çok güzel bir hikaye olduğunu dile getirdi.

Sarıca, "Sezona başladığımız yer ile noktaladığımız yer harika. Final oynamak, ligde yer alan bir çok takımı geride bırakmak, bu mükemmel. Biz bu takımı şampiyonluk için kurmamıştık. Bunu yapabilmek için altını biraz daha doldurmak gerekiyordu. Bu yolda büyüyen, kendi imkanları dahilinde oyuncuların gelişimiyle buraya kadar gelip final oynayan bir takım haline geldik. Çok iyi mücadele ettik. Anadolu Efes çok önemli bir rakipti, bunu kabul etmeliyiz" dedi.Anadolu Efes'te Larkin faktörünün de olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Onları tebrik ediyorum. Çetin bir mücadele oldu. Doğrusunu söylemek gerekirse sonunu beceremedik. Son anlardaki kararlarımız doğru değildi. Belki son maçımızı kazansaydık seri değişebilirdi. Özellikle serinin ilk iki maçında İstanbul'da zaman zaman kötü bir basketbol oynadık. Ancak son maçta evimizde iyiydik" yorumunu yaptı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'e yenilerek sezonu tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement