Play-Off Maratonu Başlıyor - Son Dakika
Spor

Play-Off Maratonu Başlıyor

Play-Off Maratonu Başlıyor

Bir takıma PTT 1.Lig kapısını açacak play-off maçları bugün saat 17.30'da Tokatspor-Hatayspor maçı ile başlayacak.

23.05.2013 13:32

Bir takıma PTT 1. Lig kapısını açacak play-off maçları bugün saat 17.30'da Tokatspor- Hatayspor maçı ile başlayacak. Çeyrek finalde Fethiye ile eşleşen Bursa temsilcisi İnegölspor ise cuma günü sahne alacak. Bordo beyazlı ekiple son rötuşlar atılırken, taraftarlarda Konya'ya çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Son durumu değerlendiren Başkan İlhan Korkmaz, "İnşallah PTT 1. Lig'e hep birlikte yükseliriz" dedi.

Kazananın yoluna yarı final ile devam edeceği, kaybedenin ise evine döneceği Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nun ev sahipliğindeki müsabakaların kapısı Tokatspor-Hatayspor maçı ile açılacak. Play-offun açılış maçında Tokatspor ile Hatayspor bugün saat 17.30, günün ikinci maçında ise Nazilli Belediyesi ile Bayrampaşa saat 20.45'de karşı karşıya gelecek. Çeyrek finale cuma günü saat 17.30'da Yeni Malatyaspor ile Tepecikspor, saat 20.45'de Fethiyespor ile İnegölspor arasında oynanacak müsabakalar ile devam edilecek.

İnegölspor'da hazırlıklar son aşamaya gelirken, genç Caner'in sakatlığı can sıktı. Başka eksiği bulunmayan Bordo-Beyazlı ekip, Fethiyespor engelini geçerek PTT 1. Lig hedefine bir adım daha yaklaşmayı planlıyor. Ekip, Teknik Direktör Mehmet Bulut yönetiminde hazırlıklarını sürdürürken, kulüpte basın toplantısı düzenleyen Başkan İlhan Korkmaz, durum değerlendirmesi yaptı. Korkmaz, "Sözün bitip, sahada futbolcuların konuşacağı süreye geldik. Cuma günü saat 20.45'te inşallah play-off müsabakalarındaki ilk maçımıza çıkacağız. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz yaklaşık 10 günden beri güzel bir kamp dönemi geçiriyorlar. İlk önce 5 gün Antalya'da kamp yapıldı. Pazar günü itibariyle de Konya'da çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu arada bizlere tesislerini açan Anadolu Selçukluspor kulübüne, Başkanına ve yönetim kuruluna camiamız adına teşekkür ediyorum. Kurduğumuz güzel dostluklar neticesinde tesislerinin her zaman açık olduğunu gece gündüz çalışabileceğimizi söylediler. Futbolcu kardeşlerimizde maçlar gece olacağı için idmanlarını Anadolu Selçukluspor tesislerinde gece yaparak sürdürüyorlar. İnşallah biz İnegöl olarak Cuma gününe kenetlendik. Hep birlikte, gönül birliğiyle o maça gideceğiz. İnşallah İnegöl'deki taraftarlarımız ve İnegöl'deki işadamlarımız, sanayicilerimiz o gün orada İnegölspor'u yalnız bırakmayacaklar. Güzel bir neticeyle ikinci maça geçeceğiz. Hedefimiz 3 maçı alıp şampiyon olabilmek. Bunun için gereken ne varsa biz Yönetim Kurulu olarak yaptık, yapıyoruz da. Futbolcu kardeşlerimizde sahada bütün görevlerini yerine getirecekler. Eğer nasibimizde de varsa, inşallah özlediğimiz PTT 1. Lige hep birlikte yükseliriz" dedi.

Caner'in sakatlığını da değinen Başkan Korkmaz, "Maalesef Caner ile ilgili yeniden üzücü bir haber aldık. Dünden beri bu konuda moralimiz gerçekten çok bozuk. Futbolcu kardeşlerimiz orada çalışırlarken, Caner'de onlarla birlikteydi. Gerçekten onun adına da bizim adımıza da üzücü bir olay tekrar oldu. Yine aynı yerden, çapraz bağlarının koptuğunu öğrendik. Bununla alakalı doktorlar gerekeni yapıyor. İnşallah en kısa sürede iyileşir, yeniden aramıza geri döner. Cenab-ı Allah onun üzerindeki bu kara bulutları dağıtır inşallah. Üzerinde artık nazar mı vardır? Bu kardeşimizin bahtı açık olsun diyorum. İnegölspor olarak biz her zaman onun yanındayız ve onu Türk futboluna kazandırmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Ona da şimdiden geçmiş olsun diyorum" diye konuştu.

İnegölspor'u play-off randevularında yalnız bırakmak istemeyen Bordo-Beyazlı taraftarlar Konya'ya tam anlamıyla çıkartma yapmaya hazır. Sezonun son randevusunun ardından başlattıkları otobüs kampanyası ile ilgili bilgiler veren tribün liderlerinden Rıdvan Beriş, "Taraftar platformu olarak yaptığımız çalışmalarımıza eski başkanlarımız, kurum ve kuruluşlar, işadamları destek verdi. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Otobüs konusunda herhangi bir sıkıntımız yok. O gün gelecek talep ne olursa olsun karşılanacaktır. İlçe stadyumu önünde otobüsler kalkacaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Play-Off Maratonu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement