Quot;seedorf Tıpkı Mourinho Gibi" - Son Dakika
Spor

Quot;seedorf Tıpkı Mourinho Gibi"

Quot;seedorf Tıpkı Mourinho Gibi"

Milan'ın golcüsü Mario Balotelli, yeni teknik direktörü Clarence Seedorf'u Mourinho'ya benzetti.

22.01.2014 19:26

Milan'ın santrforu Balotelli, yeni teknik direktörü Clarence Seedorf'un, Jose Mourinho'yu başarılı yapan özelliklerin aynısına sahip olduğunu söyledi.

Berlusconi'den Seedorf uyarısı

Milan oyuncusu olarak 10 yıl forma giyen Hollandalı Clarence Seedorf, geçen hafta göreve getirilmiş ve Verona karşısında 1-0'lık galibiyetle başlamıştı. O maçta penaltıdan galibiyet golünü atan da Balotelli olmuştu.

İtalya milli takımı oyuncusu Balotelli, 37 yaşındaki teknik direktörünün şu ana kadar bıraktığı izlenimden oldukça etkilenmişe benziyor ve Seedorf'u daha önce Inter'de beraber çalıştığı Jose Mourinho'ya benzetiyor.

Chi'ye konuşan Balotelli "Clarence Seedorf'ta Mourinho'daki kazanma hırsını ve acımasızlığı görüyorum" dedi.

Balotelli ayrıca "Seedorf oyuncu olarak bir şampiyondu. Kazanılabilecek her şeyi kazandı. Bence kendisine güvenebiliriz. Allegri de iyi bir hocaydı, onunla da kupa kazandık, kendisine kariyerinin bundan sonrasında başarılar diliyorum" dedikten sonra sözü yine Seedorf'a getirdi: "Ama yine belirteyim, eminim ki Seedorf bize çok yardımcı olacak. Atmosferi zaten iyi biliyor, oyuncuları da tanıyıp kimlere güvenebileceğine karar verecektir."

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Quot;seedorf Tıpkı Mourinho Gibi" - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement