Ranieri: Monaco Bu Sezon Bir Mucize Gerçekleştiriyor - Son Dakika
Spor

Ranieri: Monaco Bu Sezon Bir Mucize Gerçekleştiriyor

Ranieri: Monaco Bu Sezon Bir Mucize Gerçekleştiriyor

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ranieri, takımının ve Radamel Falcao'nun performansından övgüyle söz etti.

09.03.2014 16:59

Claudio Ranieri, Fransa Ligue 1 puan cetvelinde yerlerini korumalarının mucize gibi bir performans sergilemelerine bağlı olduğunu söyledi.

Cumartesi günü oynanan 2-1'lik Sochaux galibiyetine, Dimitar Berbatov ve J. Rodriguez'in golleriyle ulaştı. Konuk ekibin tek golü ise Edouard Butin'den geldi.

Claudio Ranieri'ye göre 8 puanlık fark bu yarış için çok fazla ancak takımının daha fazla puan toplamayı hak ettiğini düşünüyor.

İtalyan teknik adam verdiği röportajda takımının durumu için, "İnsanlar bizi PSG ile aynı seviyede görmek istiyor. Ancak Monaco ile Paris eşit durumda değil. Oyuncularım %100 performanslarını sahaya yansıtmalı, ancak bu şekilde bir mucizeyi gerçekleştirebiliriz." ifadelerinde bulundu.

Falcao'nun yokluğunda yaşadıkları zorluklar hakkında görüşlerini dile getiren 62 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "Falcao'nun sakatlığından sonra ikinciliğimizi koruyor olmak başlı başına bir mucize. Bugün Sochaux harşısında çok önemli ama zor bir galibiyet aldık. Bu maçın zor olacağını oyuncularıma anlattım, onlar da maç içinde bazı şanslar yakaladı. Biz iyi mücadele eden bir ekibiz, bu maçı kaybedebilirdik fakat kazanmasını bildik." dedi

Chelsea'nin eski patronu Ranieri, Dimitar Berbatov hakkında, "İyi bir antreman süreci geçirdi, ilk maçı için iyi iş çıkardı. Dimitar, takımı için oynadı ve ben onun bu performansından memnunum." düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ranieri: Monaco Bu Sezon Bir Mucize Gerçekleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement