Carlos'tan Volkan Yorumu - Son Dakika
Spor

Carlos'tan Volkan Yorumu

Carlos\'tan Volkan Yorumu

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, "Volkan hangi takımın oyuncusu olursa olsun, milli takım formasıyla sahadayken çok daha farklı bir saygıyı hak ediyor." dedi.

17.11.2014 16:08  Güncelleme: 16:43

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, Türkiye- Kazakistan milli maçından öncce kaleci Volkan'ın taraftarların tepkisi üzerine sahayı terk etmesiyle ilgili olarak, "Volkan hangi takımın oyuncusu olursa olsun, Türkiye milli takımı formasıyla sahadayken bence çok daha farklı bir saygıyı hak ediyor" dedi.

"VOLKAN,SAYGIYI HAK EDİYOR"

Carlos, Kazakistan milli maçından önce kaleci Volkan'ın ısınırken taraftarların tepkisi üzerine sahayı terk etmesiyle ilgili olarak şöyle dedi:

"Aynı durumu ben de yaşadım. Volkan, Fenerbahçe'nin oyuncusu ama maçta Türkiye'yi temsil ediyordu. ve Türkiye formasıyla, Türkiye armasıyla sahadaydı. Taraftarlar hangi takımın taraftarı olurlarsa olsun, Volkan hangi takımın oyuncusu olursa olsun Türkiye milli takımı formasıyla sahadayken bence çok daha farklı bir saygıyı hak ediyor. Milli takım iyi bir dönemde olabilir, kötü bir dönemde olabilir ama sonuçta bu ülkeyi temsil eden bu ülkeyi Avrupa kupalarına götürmek için çalışan bu milli takıma karşı bence taraftarların biraz daha saygılı olması gerekiyor. Çünkü sahaya çıkan bir kulüp değil bir milli takımdır. Bunun da saygısı çok farklı olmalı."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Carlos'tan Volkan Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement