Samsunspor'a Özel Hastane Reklam Desteği Görüşüldü - Son Dakika
Spor

Samsunspor'a Özel Hastane Reklam Desteği Görüşüldü

Samsunspor\'a Özel Hastane Reklam Desteği Görüşüldü

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak, kulübe destek olunması gerektiğini söyledi.

14.08.2013 10:40

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak, kulübe destek olunması gerektiğini söyledi.

Samsun Sağlık Kenti Derneği'nin Medikent Otel'de organize ettiği sağlık yatırımları ile ilgili toplantıda konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun şehrinin markası olan Samsunspor'a destek olunmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Vali Aksoy, "Samsun'un bir markası olan Samsunspor konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak takıma destek olunmasın gerekmektedir. Ciddi bir reklam gideri olan özel hastanelerimizin reklam bütçelerini kullanacakları bilboard ve raketlerde Samsunspor'a destek olunması çok önemlidir" dedi.

Samsun Sağlık Kenti Başkanı ve Akademi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Ergür ise Samsun'da özel sağlık kuruluşlarının ciddi yatırımlar yaptığını ve bu yatırımlar konusunda da Samsun'da çok yol kat edildiğini kaydetti.

Düzenlenen toplantıya ayrıca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, SGK İl Müdürü Selami Göz, Sağlık İl Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş, Samsun FBM Estetik Poliklinik Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, Özel Clinica Tıp Merkezi Kurucularından Dr. Ersin Yılmaz ve Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'a Özel Hastane Reklam Desteği Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement