Şanlıurfa Engelliler Üst Sıraları Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfa Engelliler Üst Sıraları Hedefliyor

Şanlıurfa Engelliler Üst Sıraları Hedefliyor

Kulüp başkanı Yıldırım: "Son haftalarda üst düzey performans ortaya koyarak kötü gidişi sonlandırdık"

06.01.2014 12:01

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfa Engelliler, son 3 maçını kazanarak puan cetvelinde 8'inci sıraya yükseldi.

Kulüp başkanı Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kötü bir başlangıç yapmalarına rağmen ligde son maçları kazanarak çıkış yakaladıklarını söyledi.

İlk haftalardaki başarısız sonuçları takımdaki fiziksel eksikliğe bağlayan Yıldırım, bu durumu çözerek iyi mücadele etmeye başladıklarını anlattı.

Son oynadıkları Adana Engelliler maçında baştan sona üstün bir oyun sergilediklerini aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Son haftalarda üst düzey performans ortaya koyarak kötü gidişi sonlandırdık. Aslında önceki maçlarımızı şansız kaybediyorduk. Genelde ilk 2 periyodu önde götürdüğümüz karşılaşmalarda fiziksel anlamda anlamda yorulunca sonuca gidemiyorduk. Takım olarak son karşılaşmalara daha iyi hazırlandık ve üst üste galibiyetler aldık."

Yıldırım, bundan sonraki karşılaşmaları kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Puan cetvelinde 8'inci sırada olduklarını anımsatan Yıldırım, kalan 3 maçı kazanarak devreyi üst sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfa Engelliler Üst Sıraları Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement