Şanlıurfaspor Manisaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Manisaspor Maçına Hazırlanıyor

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, hafta sonu evinde oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

14.01.2014 21:08  Güncelleme: 22:20

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, hafta sonu evinde oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

GAP Vadisi Tesisleri'nde, teknik direktör Reha Kapsal nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşu, jenerasyon, dar alanda kısa pas ve çapraz depar çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren idman çift kale maçla tamamlandı.

Kapsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Karşıyaka maçında şansız bir yenilgi aldıklarını ve bunun üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Bu hafta GAP Arena Stadyumu'nda ağırlayacakları Manisaspor maçına iyi hazırlandıklarını ve bu maçta taraftarlarına galibiyet armağan etmek istediklerini aktaran Kapsal, bunu başarabilecek kapasitede olduklarını ifade etti.

Takıma çok sayıda transfer yapıldığını ve bu oyuncuların zamana ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kapsal, şunları kaydetti:

"Geçen hafta yeni futbolcularımız yetişmedi onun sıkıntısını maçta ciddi anlamda yaşadık. Yeni oyuncularımızın lisans işlemleri tamamlanırsa inşallah bu hafta taraftarımıza farklı bir Şanlıurfaspor izletmek istiyoruz. İlk yarıda kendi evimizde başarısız maçlar oynadık inşallah Manisa maçıyla artık yeni yılda yeni bir başlangıç yaparak evinde galip gelen bir takım oluşturacağız."

Takımdan çok sayıda oyuncunun ayrıldığını ve onlara gösterdikleri katkıdan dolayı teşekkür ettiklerini anlatan Kapsal, "Transfer döneminde her takımda bazı futbolcular gider ve yeni oyuncular alınır. Bizim takımda çok sayıda transfer yapıldı. Son olarak Akhisar Belediye Gençlikspor'dan Mustafa Aşan ve Samsunspor'dan Ercan Yazıcı ile anlaşmaya vardık, Murat Kayalı'yla da yollarımızı ayırdı. Giden oyuncularımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu arada antrenmanı yöneticilerle izleyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, teknik heyet ve futbolcularla görüşerek kendilerine başarı diledi.

-antrenman

Şanlıurfaspor Manisaspor Maçına Hazırlanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Manisaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement