Şanlıurfaspor Transferlere Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Transferlere Devam Ediyor

Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Kapsal, transferlerle gençleşen takımının çok koşan ve iyi mücadele eden dinamik bir yapıya büründüğünü söyledi.

15.01.2014 17:00  Güncelleme: 17:13

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Reha Kapsal, transferlerle gençleşen takımının çok koşan ve iyi mücadele eden dinamik bir yapıya büründüğünü söyledi.

Sarı-yeşilli ekip, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını GAP Arena Stadı'nda teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde sürdürdü. Yaklaşık 2 saat devam eden idmana yeni transferlerde katıldı.

Kapsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında birçok futbolcuyla yollarını ayırdıklarını, bunun yanında takıma yeni oyuncuların transfer edildiğini belirtti.

Yeni transferlerle takımın gençleştiğini ve daha dinamik bir yapıya kavuştuğunu anlatan Kapsal, sarı-yeşilli ekibin adaptasyon sorununu atlattığında çok daha iyi olacağını söyledi.

Taraftarlardan takımlarına güvenmelerini isteyen Kapsal, şunları kaydetti:

"Transferlerle gençleşen takımımız çok koşan ve iyi mücadele eden dinamik bir yapıya büründü. Hücum anlamında baskı yapan, adam eksilten bir yapı ortaya koymaya çalışıyoruz. Buradaki en büyük sıkıntı çok oyuncu gelip gitti ve kısa sürede 10'a yakın oyuncu takıma katıldı. Bu futbolculardan bir haftada skor almak istiyoruz ama bu zamanla olacak bir iş. Zaman içinde herkes ilk yarıdan çok farklı bir Şanlıurfaspor seyredecek. Daha coşkulu, koşan, rakibine kafa kaldıran bir takım olacak ve antrenmanlarda da bunu görüyoruz."

Kapsal, transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Şanlıurfaspor Transferlere Devam Ediyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Transferlere Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement