Şanlıurfaspor Tavşanlı Linyitspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Tavşanlı Linyitspor Maçına Hazırlanıyor

Şanlıurfaspor Tavşanlı Linyitspor Maçına Hazırlanıyor

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

06.02.2014 19:15  Güncelleme: 19:32

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

GAP Arena Stadyumu'nda, teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu, jenerasyon, dar alanda kısa pas ve depar çalışması yaptı. Çift kale maçla tamamlanan idman 2 saat sürdü.

Reha Kapsal, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta ligin güçlü takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı çok iyi mücadele ettiklerini ancak galip gelemediklerini belirtti.

Tavşanlı Linyitspor maçına iyi hazırlandıklarını deplasmanda rakiplerini yenmek istediklerini aktaran Kapsal, şunları kaydetti:

"Takımda sakatlığı bulunan Banahane ve kart cezalısı Sankoh dışında eksik oyuncumuz yok. Tavşanlı'da hava şartları buradakinden farklı olacağından oraya erken gidip bir süre çalışacağız. Tek düşüncemiz 3 puan. Yaklaşık 3 haftadır oyuncularla beraberiz her geçen gün iyiye gidiyoruz. Takımımız zamanla oyununu daha geliştirecektir çünkü yeni bir topluluk, yeni oyuncularımızın yüzde 50'si ilk on birde oynuyor bu anlamda takımın biraz daha zamana ihtiyacı var. "

Yeni transfer Zenke'nin de takıma önemli katkı sunacağını ifade eden Kapsal, "Zenke yaklaşık iki haftadır tek başına idman yapıyor. Oyunun belli bir bölümünde alarak hazır hale getireceğiz. Geldiğinden beri özel antrenmanlar yaptırıyoruz. Arkadaşlarıyla arası ve Türkçesi çok iyi, pozitif bir enerjisi var" diye konuştu.

Antrenmanı izleyen kulübün İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çavuş da takımın iyiye gittiğini ve ilerleyen günlerde herkesin özlenen Şanlıurfaspor'u izleyeceğini dile getirdi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Tavşanlı Linyitspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement