Şanlıurfaspor Yeni Sezonda İddialı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Yeni Sezonda İddialı

Şanlıurfaspor Yeni Sezonda İddialı

Bu sezon Bank Asya 1.Lig'e mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdürüyor.

22.07.2012 12:52

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'e mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdürüyor.

Yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını teknik direktör Kemal Çetin yönetiminde günde çift idmanla sürdürüyor. Kızılcahamam'da yeni sezona hazırlanan sarı-yeşilli ekip, ilk etap kamp çalışmalarının 26 Temmuz'da sona ermesinin ardından Bolu Topuk Yaylası Tesisleri'ne gidecek. Şanlıurfaspor'un yeni transferi Serhat Akın ve daha önce anlaşmaya varılan Abdulhamit Yıldız'da kampa katıldı. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Çetin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada yeni transferlerin de kampa katılmasının ardından antrenmanların daha verimli geçtiğini belirtti. 1 haftadır kondisyon çalışmaları yaptıklarını anlatan Çetin, "Takımın bütününün aramıza katılması imzaların geç atılmasından dolayı biraz uzadı. Onun sıkıntısını çekiyoruz. Onun dışında çalışmalar gayet iyi gidiyor" dedi.

"KALİTELİ TAKIM OLMA YOLUNDA ÇALIŞIYORUZ"

Yeni transferlerin durumunu değerlendiren Çetin, "Serhat ve Abdulhamit daha iki gündür antrenmana çıkıyor. İki tane yabancı oyuncumuz var, onlar daha gelmediler. Kaliteli oyuncular, bu uyum sürecini en kısa sürede geçirir ve takımdaki arkadaşlarıyla iyi bir ahenk içerisinde olacaklar. Zaten tecrübeleri bilinen oyuncular, büyük katkı sağlayacakları planlanarak alınan futbolcular, umarım her şey düşündüğümüz gibi geçer. Kaliteli takım olma yolunda çalışıyoruz. Geçen seneden kalma 13-14 kişilik kaliteli kadromuzun üzerine, bunların da geldiğini düşünürsek iyi bir takım olacağız" şeklinde konuştu.

"HEDEF HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAK"

Bank Asya 1. Lig'in çok zor bir lig olduğunu belirten Çetin, "Zaman, zaman Spor Toto Süper Lig'den daha heyecan verici maçlara sahne olan bir lig. Dolayısıyla geçen sene ki kaliteyle mukayese edilemeyecek derecede zorluk derecesi yüksek maçlar oynanacak, hazırlıklı ve güçlü olmak lazım. Hedef her zaman en iyisini yapmak. Öncelikle iyi bir takım yaratıp, ayakları yere sağlam basan bir takım olgusunu mutlaka kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

"ZOR OLACAĞINI BİLİYORUZ AMA HEDEFİMİZ SPOR TOTO SÜPER LİG"

Şanlıurfaspor'un "Kadıköy Boğası" lakaplı yeni transferi Serhat Akın ise, "Gayet iyi ve neşeli idmanlar oluyor. İyi çalışıyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Böyle de olması gerekiyor havaya girmek için. Yeni sezondan beklentimiz devam etmek. Şanlıurfaspor Bank Asya 1. Lig'e çıktı oradan da Spor Toto Süper Lig'e devam edeceğiz. Zor olacağını biliyoruz ona göre de çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Yeni Sezonda İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement