Sarı-kırmızılı takıma komik teklif! Dinamo Moskova, 3 milyon euroya Marcao transferini bitirmeye çalıştı - Son Dakika
Spor

Sarı-kırmızılı takıma komik teklif! Dinamo Moskova, 3 milyon euroya Marcao transferini bitirmeye çalıştı

Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken, gidecek oyuncular için de teklif bekleniyor. Son olarak Dinamo Moskova, sarı-kırmızılı kulübün kapısını şaşırtıcı bir teklifle çaldı. Rus ekibi, Marcao'dan 10 milyon euro bonservis geliri bekleyen sarı-kırmızılılara yıldız savunmacı için 3 milyon euro teklif etti. Galatasaray yönetimi bu teklifi anında reddetti.

16.08.2021 17:33  Güncelleme: 17:37

Kadrosunu gençleştirmek için yerinde hamleler yapan Galatasaray, bir yandan da takımdan gidecek futbolculara odaklandı. Şu ana kadar elden çıkarmak istediği futbolcularla yolları ayıramayan sarı-kırmızılılara, Rus ekibi Dinamo Moskova'dan sürpriz bir teklif geldi.

10 MİLYON EURO BONSERVİS GELİRİ BEKLENİYOR

Sporx'in haberine göre; Rusya Premier Lig takımlarından Dinamo Moskova, Marcao'nun transfer için Galatasaray'a 3 milyon euroluk teklif sundu. Dinamo Moskova'nın teklifini reddeden Galatasaray Yönetimi, Marcao'nun transferi için minimum 10 milyon euroluk bonservis bedeli bekliyor ancak son iki transfer döneminde Marcao için bu seviyede bir teklif kulübe ulaşmadı.

Sarı-kırmızılı takıma komik teklif! Dinamo Moskova, 3 milyon euroya Marcao transferini bitirmeye çalıştı

Son Dakika Spor Sarı-kırmızılı takıma komik teklif! Dinamo Moskova, 3 milyon euroya Marcao transferini bitirmeye çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Kublay: Alırken düşünecektiniz veririsi iz patasını belhanda gibi seneye adana kalrsa gider 4 5 Yanıtla
  • selcuk karalar: Atilla slazai nin 5 milyon euro ettiği yerde Marcao nün 10 milyon etmesi gayet normal 1 6 Yanıtla

Advertisement