Seedorf: Balotelli'nin Ağrıları Var Ama... - Son Dakika
Spor

Seedorf: Balotelli'nin Ağrıları Var Ama...

Seedorf: Balotelli\'nin Ağrıları Var Ama...

Milan teknik direktörü, ligde oynayacakları Udinese maçında İtalyan oyuncunun forma giyebileceğini söyledi.

07.03.2014 22:00

Milan Teknik Direktörü Clarence Seedorf, Mario Balotelli'nin hafta sonunda oynayacakları Udinese maçında forma giyebileceğini belirtti.

Juventus'a 2-0 kaybettikleri maçta da kenarda oturan İtalyan oyuncu, İspanya ile oynadıkları hazırlık maçında omzundan sakatlanmıştı.

Seedorf verdiği demeçte, "Balotelli'nin hala ağrıları var, bu normal. Ama bununla oynamak durumda kalacak. O, Udinese maçında sahada yer alacak." şekline açıklamalarda bulundu.

Tutarlı performansın öneminden bahseden genç çalıştırıcı, "Bizim istikrarlı bir performans sergilememiz gerekir. Takımımı aynı konsantrasyon ile görmek istiyorum, sonrasında zaten sonuç gelir." sözlerini kullandı.

İyi performans sergilemenin iyi sonuç getireceğini söyleyen 37 yaşındaki teknik adam, "Şimdiye kadarki maçları izlememiz iyi oldu. Bu bize bir odak noktası göterdi. Şanslar yaratıyoruz bu da çok önemli. Pazzini, Balotelli ya da Kaka gibi golcü isimlerimiz bile durgun zamanlar geçirebilir. Ben oyunumuzu iyi tutmaya çalıyorum. Kötü oynarsanız sonuç gelmez." ifadelerini ekledi.

Seedorf son olarak Udinese maçından da, "Önümüzdeki beş gün içinde başka önemli maçımız da olacak. Udinese'ye güçlü bir tehlikeli bir takımla karşılaşmaya giyoruz fakat öncelikle kendi oyunumuza odaklanmalıyız." şeklindeki sözleriyle bahsetti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Seedorf: Balotelli'nin Ağrıları Var Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement