Seedorf: Futboldan Zevk Almalıyız - Son Dakika
Spor

Seedorf: Futboldan Zevk Almalıyız

Seedorf: Futboldan Zevk Almalıyız

Milan'ın yeni teknik patronu Seedorf, 1-0'lık Verona galibiyetini değerlendirdi.

20.01.2014 09:00

Milan'ın efsanevi oyuncularından olan ve artık takımın teknik direktörlüğünü yapan Clarence Seedorf, Verona galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Sky Sport Italia'ya konuşan 37 yaşındaki çalıştırıcı, "Soyunma odasında bir çember oluşturduk ve bunu galibiyet ya da mağlubiyet fark etmeksizin her maç yapacağımızı söyledim. Böylece her sonucun ardından birbirimizle göz göze gelebiliriz. Her sonuçtan hepimiz sorumluyuz." dedi.

GALİBİYET İŞLERİ KOLAYLAŞTIRIYOR

İlk galibiyetini Milanlı taraftarlara adıyan Seedorf, "Bir galibiyetle başlamak işimi kolaylaştırıyor. Şimdi gelecek hafta yapmamız gereken şeylere konsantre olmuş durumdayım. Birlikte ilk gerçek antrenmanlarımızı yapacağız. Oyuncuların yeniden futboldan zevk alması için ve topla yabancılıklarını unutmaları için uğraşıyorum." diye konuştu.

BALOTELLI BU PROJEDE YER ALACAK

Veronas galibiyeti hakkında açıklamalarına devam eden Hollandalı, "İlk yarı iyiydik. Her top kaybımızda yoğun pres yaparak topu geri kazandık. Çok antrenman yapamasak da ilk 45 dakika iyi oynadık. Galibiyet penaltı ile gelse de 90 dakikalık oyuna baktığımızda bu skoru hak ettik. Balotelli'nin de iyi oyununu unutmamak gerekli. Milan ve italya için oldukça önemli bir isim ve iyi, hoş bir insan. Bu projede yer almayı oldukça önemsiyor." ifadelerini kullandı.

Milan, böylece Seedorf yönetiminde ilk çıktığı resmi müsabakayı kazanmış oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Seedorf: Futboldan Zevk Almalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement