Seedorf'tan Udinese Öz Eleştirisi - Son Dakika
Spor

Seedorf'tan Udinese Öz Eleştirisi

Seedorf\'tan Udinese Öz Eleştirisi

Milan’ın Udinese’ye 2-1 kaybederek elendiği İtalya Kupası maçı sonrasında Milan’ın çiçeği burnunda teknik direktörünün beğendiği ve hoşlanmadığı durumlar vardı.

23.01.2014 17:21

Mario Balotelli'nin 6. dakikada attığı golle öne geçmesine rağmen Udinese karşısında 2-1'lik bir yenilgi alan ve İtalya Kupası'na çeyrek finalde veda eden Milan'ın Clarence Seedorf'tan önemli açıklamalar geldi.

Maç sonrasında Rai Sport'a konuşan Hollandalı teknik adam, "Tüm takım sahada gerçekten çok sıkı çalıştı. Ama biraz yorulduk ve bunun sonucunda bazı problemler ortaya çıktı. Henüz kendi futbolumuzu istikrarlı bir şekilde oynayabilecek seviyeden uzağız. Fakat bu maçta enteresan şeyler gördü ve bu beni biraz daha iyimser yaptı. Geliştirebileceğimiz bazı noktalar mevcut" dedi.

"Sıkı çalışmamız lazım"

Milan ve içinde bulunduğu durumla ilgili konuşmaya devam eden Seedorf, "İlk günlerde söylediğim gibi biz biliyoruz ki taraftarımız Milan yüreğini taşıyor. Büyük bir kulüp için oynadığınızda baskının ve beklentinin çok yüksek olduğunu bilirsiniz fakat ben sürekli oyuncularıma olabildiğince sakin kalmaya çalışmalarını söylüyorum. İşleri tersine çevirmek için sıkı çalışmamız ve efor göstermemiz lazım. Bir zafer asla bir anda kötü giden her şeyi değiştiremez" şeklinde konuştu.

Udinese maçında bazı pozitif noktalarında yanında üzerinde çalışmaları gereken zayıflıklar da gördüğünü ekleyen Milan hocası, "Sahada, antrenmanda ve soyunma odasında hep beraber birlikte yeni bir futbol stili inşa etmeliyiz. Futbolda dünyanın en güçlü defansına sahip olabilirsiniz ama tüm takım birlikte oynamadığı sürece bunun fazla anlamı olmaz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Seedorf'tan Udinese Öz Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement