Sivas'ta Minikler Karate İl Birinciliği Müsabakaları Gerçekleştirildi - Son Dakika
Spor

Sivas'ta Minikler Karate İl Birinciliği Müsabakaları Gerçekleştirildi

Sivas\'ta Minikler Karate İl Birinciliği Müsabakaları Gerçekleştirildi

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği'nin düzenlediği Minikler Karate İl Birinciliği müsabakaları, Mecnun Otyakmaz Spor Salonu'nda gerçekleşti. 44 sporcu, kata ve kumite kategorilerinde mücadele etti ve derece yapan sporcular Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Karate İl Temsilcisi Oğuz Ökten, başarılı olan sporcuları tebrik ederek Sivas'ı temsil edeceklerini belirtti.

20.03.2024 11:10  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta "Minikler Karate İl Birinciliği" müsabakaları gerçekleştirildi. 50'ye yakın sporcu il takımına girme adına ter döktü.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği'nin 2024 yılı faaliyet programında yer alan "Minikler Karate İl Birinciliği" müsabakaları düzenlendi. Mecnun Otyakmaz Spor Salonunda düzenlenen karate müsabakaları kata ve kumite kategorilerinde 44 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. İl seçme karşılaşmalarında kız ve erkek sporcular mücadele ortaya koyarak, il takımına girme adına ter döktüler. Derece yapan sporcular 19-21 Nisan tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleştirilecek olan "Türkiye Şampiyonasına" katılmaya hak kazandılar.

Karate İl Temsilcisi Oğuz Ökten ise "İl birinciliğinde başarılı olan sporcular Nisan'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda Sivas'ı temsil edecek. Tüm sporcularımızı tebrik ederiz. Güzel müsabakalar izledik" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivas'ta Minikler Karate İl Birinciliği Müsabakaları Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement