Sivasspor'dan Lösemili Ömer'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Sivasspor'dan Lösemili Ömer'e Ziyaret

Sivasspor\'dan Lösemili Ömer\'e Ziyaret

Sivassporlu 6 fubolcu, lösemi hastası Ömer Sefa Evcioğlu'nu evinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

26.03.2013 11:20  Güncelleme: 11:40

Yüceyurt Mahallesi'nde yaşayan Sema-Adem Evcioğlu çiftinin 4 çocuklarından en küçüğü olan Ömer Sefa, 2011 yılında lösemi tanısıyla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi oldu.

Kontrol için gittiği Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hastalığın tekrarladığı anlaşılan Ömer Sefa, babasına Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe'yla tanışabilmenin tek isteği olduğunu, yakından görmek istediğini söyledi.

Ömer Sefa'nın isteğini öğrenen Sivassporlu Aatif Chahechouhe'yle 5 arkadaşı Erman Kılıç, Mehmet Nas, Korcan Çelikay, Hayrettin Yerlikaya ve Adem Koçak, küçük taraftarın evine gittiler. Sivassporlu futbolcular, ziyarette cumartesi günü oynayacakları Orduspor karşılaşmasını kazanarak Ömer Sefa'ya armağan edecekleri sözü verdiler.

Böyle bir hayranı olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Atıf Chahechouhe, "Kendi sahamızda oynayacağımız Orduspor karşılaşmasında hem Sefa için hem de Sivasspor için sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah bu karşılaşmayı kazanacağız. Sefa için bu karşılaşmayı kazanma adına sahada iyi şeyler yapacağız. Sefa'yı önce öğrensem ziyaretine önce gelirdim. Çok güzel bir şey böyle bir hayranımın olması. İnşallah bundan sık sık ziyaret etmeye çalışacağım" dedi.

Kaptan Hayrettin ise, "Sefa'nın yanında olmak bizim için gerçekten çok önemli. Yapacağımız görüşmeler sonunda Orduspor karşılaşmasına üzerinde Sefa'nın fotoğrafının olduğu tişörtler ile çıkmak istiyoruz. Karşılaşmayı da kazanırsak bunu da Sefa'ya armağan etmek istiyoruz. Sefa gibi birçok kardeşimiz var. Bütün halkımızın bu konulara duyarlı olmasını istiyoruz. Biz bir arkadaşımızın vesilesi ile buraya geldik. Hem Sefa için hemde bizim için bu olay büyük bir mutluluk oldu. Böyle kişilere destek olmamız gerekir. Ben Sivasspor takım kaptanı olarak Sefa kardeşimize maddi ve manevi olarak destek olma sözü veriyorum" diye konuştu.

Ziyarete gelen futbolcular Ömer Sefa ile bir süre sohbet etikten sonra ayrıldılar. Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'da aileyi telefon ile arayarak her konuda Sivasspor olarak yanında oldukları bildirdi. Adem Evcioğlu ise oğlunun uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar çok gülmesinden çok mutlu olduklarını belirtti.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor'dan Lösemili Ömer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement