Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, play-off şansını devam ettirmek için yarın deplasmanda karşılaşacağı Düzyurtspor’u yenmek istiyor.

21.02.2015 15:37

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, play-off şansını devam ettirmek için yarın deplasmanda karşılaşacağı Düzyurtspor'u yenmek istiyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Play-off hedefinden uzaklaşmamak için mutlak 3 puan hedeflediği Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçına hazır. Ankara'daki hazırlıklarını tamamlayarak uçakla Trabzon'a geçen Büyükşehir Belediyespor'da Abdullah Çetin sarı kart cezalısı, Barış ise sakat olduğu için forma giyemeyecek. Düzyurtspor'da da kart cezalısı Yasin takımdaki yerini alamayacak.

Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda saat 13.00'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Aydın'dan Erbay Aldemir.

DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK

İki takım arasında ilk yarıda Diyarbakır'da oynanan maçı Trabzon ekibi 1-0 kazanırken, bu sonuç Büyükşehir'in evindeki tek yenilgisi oldu.

Yarınki maç öncesinde iki takımın ilginç grafikleri dikkat çekiyor. 10 deplasman maçında 5 yenilgi ve 5 beraberlik alan Büyükşehir Belediyespor, dış sahalarda en başarısız 3 takımdan biri oldu. 12 iç saha maçında 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 13 puan toplayan Düzyurtspor ise bu alanda en başarısız 4 takımdan biri. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement