Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

İnegölspor'u şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Taşkın Güngör, para konusunda anlaşma sağlanamadığı için kulüple yollarını ayırdı.

24.05.2012 19:23

İnegölspor'u şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Taşkın Güngör, para konusunda anlaşma sağlanamadığı için kulüple yollarını ayırdı.

İlhan Korkmaz başkanlığındaki İnegölspor yönetimi, takımı 4 yıl aradan sonra şampiyon yaparak 2. Lig'e taşıyan teknik direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayırma kararı aldı. Basın toplantısı düzenleyen İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, ana konu olarak ücret noktasında anlaşma sağlanamadığı için Taşkın Güngör ile yollarını ayırdıklarını belirtirken, yeni teknik direktör konusunda araştırmaların devam ettiğini söyledi.

Mali Asbaşkan Mahmut Demirtaş ve Basın Sözcüsü Özhan Öztürk'ün hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "İnegölspor 2011-2012 sezonunda çok büyük bir başarıya imza attı. Şampiyon olarak da 2. Lig'e çıktı. Bu konuda hepimizin sevinci muhakkak. Bu takım başarılar elde ederken, takımın başında hepimizin sevdiği Taşkın Güngör hocamız vardı. Emekleri yadsınamaz. Ama gelinen bu noktada Taşkın hocamızla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Sebebine gelince, herkesin bazı hedefleri, planları vardı. 2011-2012 sezonu için bu hedefler planlar uyuşmuştu. Fakat yeni sezon için yönetim kurulumuzun ve Taşkın Güngör hocamızla yollarımız ayrılmak zorunda kaldı. Bunu üzüntüyle İnegöl kamuoyuna bildirmek istiyorum. İnşallah hocamızın bundan sonraki yaşantısında başarılar hep yanında olur. Şuandan itibaren Taşkın Güngör ve ekibi ile yollarımız ayrıldı. İnegölspor'un 2. Lig'de mücadele edeceği yeni teknik heyet için araştırmalar devam ediliyor. Görüşmelerimizi yapıyoruz. Bunun yanında biliyorsunuz ay sonunda bir kongremiz var. Kongreni bitiminde de inşallah yeni teknik heyetle alakalı çalışmalarımızı da kamuoyuna duyuracağız" dedi.

Basın mensuplarının Taşkın Güngör ile 2 yıllık bir anlaşma yapıldığını hatırlatması üzerine Korkmaz, "Biz hocamızla 2 yıllık bir hedef koyduk. Buna ilk senede ulaştık. Ama her kulübün kendine ait bütçesi, bir çalışma şekli var. Taşkın hocamızın da diğer oyuncuların da kendine ait beklentileri değişmiş olabilir. Bizim 25 oyuncumuzla sözleşmemiz devam ediyor. Onların da beklentileri, hedefleri değişebilir. Bizim dostluğumuz baki, herhangi bir sıkıntı yok. Helalleştik. Allah yolunu açık etsin. İnşallah gittiği yerlerde başarılı olsun. Bunu hak eden bir insan" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement