Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulübün basın sözcüsü Şahin Özer, bir sol bek oyuncusu ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

26.08.2012 15:17

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulübün basın sözcüsü Şahin Özer, bir sol bek oyuncusu ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor Kulübün basın sözcüsü Şahin Özer, teknik direktör Gürses Kılıç'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Transfer çalışmaları kapsamında bir sol bek oyuncusu ile prensip anlaşmasına vardık. Şu anda futbolcuyla ilgili birkaç pürüz var. Bu pürüzleri çözdüğümüz takdirde birkaç gün içerisinde oyuncumuz ile resmi sözleşmeyi imzalayacağız" dedi.

Sezon hazırlıklarının Malatya'da devam ettiğini belirten Özer, "Kızılcahamam ve Bolu kamplarının ardından Malatya'da toplanarak yeni sezon hazırlıklarını devam ediyoruz. Şu anda hiçbir sorun ya da sıkıntı yok. Sezona iyi bir başlangıç yaparak, hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement