Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor, Akademi Ligi U18 takımından 3 futbolcuyu profesyonel yaptı.

14.03.2013 10:14

Denizli Belediye spor, Akademi Ligi U18 takımından 3 futbolcuyu profesyonel yaptı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Denizli Belediyespor geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, Akademi Ligi'nde mücadele eden U18 takımı futbolcularından Yasin Memiş ile 5 yıllık, Engin Güç ve Emin Gülsoy ile 3'er yıllık anlaşma imzaladı.

Kulüp binasındaki imza törenine Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Teke, Akın Çelik, Futbol Altyapı Şube Başkanı Metin Karakurt, A takım kaptanları İbrahim Çelik ve Süleyman Olgun ve futbolcuların aileleri katıldı.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada, altyapıdan 3 oyuncuyu daha profesyonel yaptıklarını belirterek, "Engin Güç,Yasin Memiş,Emin Gülsoy bugünden itibaren Denizli Belediyespor'un profesyonel futbolcularıdır. Emeği geçen tüm antrenörlerime teşekkür ediyorum.Kendilerine, ailelerine, Denizli Belediyespor'a hayırlı olmasını diliyorum.Denizli Belediyespor bizlere emanet edilirken, hedef olarak gösterilen yer altyapıydı. Gençlerin iyi derece spor yapmaları, iyi ve ahlaklı şekilde yetiştirilip, profesyonel takıma kazandırılmalarıydı.3 futbolcumuzu profesyonel yaparak, emanete sahip çıkmanın mutluluğu içindeyiz.Altyapıdan yetişen oyuncularımızı, A takımda oynatabilmek için ciddi çalışmalar içindeyiz. Transfere ihtiyaç duymayan takım olarak, Türkiye'de örnek kulüp olarak gösterilmek istiyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement