Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Göztepe'yi 88.dakikada tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan'ın attığı muhteşem golle 3-2 yenerek, 14 puanla zirvedeki yerini korudu.

10.10.2013 10:30

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Göztepe'yi 88. dakikada tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan'ın attığı muhteşem golle 3-2 yenerek, 14 puanla zirvedeki yerini korudu.

Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 geride tamamlayan Yeni Malatyaspor, 48. dakikada Koray Şanlı ile 2-2'lik eşitliği sağladı. Büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelenin 88. dakikasında sahneye çıkan Fahri Tatan, ceza sahasının dışından muhteşem bir gole imza atarak, takımına 3 puanı getirdi.

Karşılaşma sonrası sosyal medyada açıklama yapan Fahri Tatan'ın eşi Seda Tatan, "Fahri hiçbir zaman bitmedi. Eşi olarak kocamı övmek bana yakışmaz. Herkes futbolunu izlesin. Fazla söze gerek yok" dedi.

Takımına 3 puanı getiren golü atan Fahri Tatan tebrikleri kabul ederken, "Tüm takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürler. Çok güzel bir gün oldu" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement