Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan'a 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verildi.

16.10.2013 17:41

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan'a 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verildi.

Malatya İnönü Stadı'nda oynanan Göztepe maçında, hakem Yavuz Çetin tarafından karşılaşmanın 60. dakikasında tribüne gönderilen Yeni Malatyaspor teknik direktörü Özcan Kızıltan'ın cezası belli oldu.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kızıltan'a 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6 bin TL para cezası verdi.

PFDK tarafından kararla ilgili yapılan açıklamada, "Yeni Malatyaspor Kulübü teknik sorumlusu Özcan Kızıltan'ın, 09.10.2013 tarihinde oynanan Yeni Malatyaspor - Göztepe A.Ş. Spor Toto 2. Lig Beyaz grup müsabakasında, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Kızıltan, Ligin 7. haftasında deplasmanda oynanan Pendikspor karşılaşmasında takımının başında sahaya çıkamamıştı. Tecrübeli teknik adam, Pazar günü Malatya'da oynanacak olan Turgutluspor karşılaşmasında da takımının başında olamayacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement