Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüple sözleşmesi süren teknik direktör Cafer Aydın ile yola devam kararı alındı.

23.06.2014 21:40

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüple sözleşmesi süren teknik direktör Cafer Aydın ile yola devam kararı alındı.

İstanbul'da bulunan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, kulüple sözleşmesi devam eden teknik direktör Cafer Aydın ile bir görüşme yaptı. Yaklaşık 2,5 saat süren görüşmenin ardından teknik direktör Cafer Aydın ile yola devam kararı alındı.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantı sonrası mevcut teknik direktörümüz Cafer Aydın ile yola devam etme kararını almış bulunmaktayız" denildi.

Cafer Aydın, Mehmet Emin Katipoğlu ve Ertan Mumcu'nun başkanlık dönemlerinde, zorlu süreçte göreve gelmiş ve takımı Play-off'a taşımıştı. Aydın'ın yarın Malatya'ya gelerek, yeni sezonla ilgili çalışmalara başlaması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor'un İstanbul'daki yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusu çözülürken, iki ismin de görevleri belli oldu. Murat Beytekin, kulüp genel müdürlüğüne getirilirken, takımın idari menajeri Selçuk Günaydın'ın görevine devam edeceği kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement