TEI 2023 Yaz Okulu Çocuklara Spor ve Sanatı Sevdirdi - Son Dakika
Spor

TEI 2023 Yaz Okulu Çocuklara Spor ve Sanatı Sevdirdi

TEI 2023 Yaz Okulu Çocuklara Spor ve Sanatı Sevdirdi

TEI, her yıl düzenlediği yaz okulu etkinliği ile çocuklara çeşitli spor ve sanat dallarını tanıtarak sevdirmeye devam ediyor. Bu yıl Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları iş birliği ile gerçekleştirilen yaz okulu, 10-21 Temmuz tarihleri arasında TEI Eskişehir Yerleşkesinde düzenlendi. 15 farklı alanda spor ve sanat etkinliklerinin düzenlendiği yaz okulunda çocuklar, basketbol, futbol, tenis, voleybol gibi spor dallarının yanı sıra drama, kara kalem, cam sanatları, seramik gibi sanat dallarında da yeteneklerini sergiledi. Yaz okulunda ayrıca paten, boyama, sokak oyunları, parkur yarışları ve VR etkinlikleri de düzenlendi. 8 - 12 yaş arası 260 çocuğun katıldığı yaz okulu, madalya takdimi ve sertifika töreni ile sona erdi.

21.07.2023 19:08  Güncelleme: 19:10

Her yıl çeşitli aktivitelerle çocuklara birçok spor ve sanat dalını tanıtan ve sevdiren TEI, bu yıl da geleneksel yaz okulu etkinliğini tamamladı.

Yaz okulu, 10-21 Temmuz tarihleri arasında, Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları iş birliği ile TEI Eskişehir Yerleşkesindeki spor sahalarında 15 farklı alanda spor ve sanat etkinlikleri düzenlendi. 8'inci kez düzenlenen yaz okulunda çocuklar; basketbol, futbol, tenis, voleybol, binicilik gibi spor dallarının yanı sıra drama, kara kalem, cam sanatları, seramik gibi sanat dallarında yeteneklerini sergileyip, keyifli vakit geçirdiler. Bunlara ek olarak paten, boyama, sokak oyunları, parkur yarışları ve VR etkinlikleri düzenlendi. 8 - 12 yaş arası 260 çocuğun katıldığı TEI 2023 Yaz Okulu, düzenlenen madalya takdimi ve sertifika töreninin ardından sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor TEI 2023 Yaz Okulu Çocuklara Spor ve Sanatı Sevdirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement