Tekerlekli Sandalye Basketbolu - Son Dakika
Spor

Tekerlekli Sandalye Basketbolu

Tekerlekli Sandalye Basketbolu

Beşiktaş RMK Marine, Andre Vergauwen Kupası'nda mücadele edecek Antrenör Çıpa: "Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız"

22.04.2014 15:36  Güncelleme: 15:31

Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İspanya'da 25-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Andre Vergauwen Kupası'na katılacak.

İspanya'nın Getafe kentinde oynanacak turnuvada, Beşiktaş RMK Marine grubunda  Almanya'dan Oettinger RSB Team Thüringen, Fransa'dan Leopards de Guyenne Bordeaux ve İspanya'da CID Casa Murcia Getafe takımları ile mücadele edecek. 

Siyah-beyazlı takımın maç programı şöyle:

25 Nisan Cuma:

12.15 Oettinger RSB Team Thüringen-Beşiktaş RMK Marine

19.00 Beşiktaş RMK Marine-CID Casa Murcia Getafe

26 Nisan Cumartesi:

10.30 Beşiktaş RMK Marine-Leopards de Guyenne Bordeaux

Çıpa: "Şampiyonluk için mücadele edeceğiz"

Beşiktaş RMK Marine Antrenörü Tacettin Çıpa, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

Çıpa, takımın durumunun iyi olduğunu belirterek, "Hedefimiz Avrupa kupasını kulübümüze kazandırmak. Zor bir turnuva olacak. Ev sahibi ekip ve Alman takımı çok kuvvetli. Turnuvanın ilk günü arka arkaya iki takımla da oynayacağız. Bu maçların galibiyetle bitmesi halinde gruptan çıkmayı garantileriz. İlk iki maçımızı kazanırsak çaprazdan finale ulaşırız diye düşünüyorum" diye konuştu.

İspanya'da yaşayan taraftarları maçlara beklediklerini anlatan Çıpa, "Her gittiğimiz yerde taraftarlarımız muhakkak bizi bağırlarına basıyor. Burada olan taraftarlarımızın da bize dua etmesini bekliyoruz. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah taraftarımıza layık olduğu kupayı getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekerlekli Sandalye Basketbolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement