Tekirdağ'ın Kadın Hakemine FIFA Kokartı - Son Dakika
Spor

Tekirdağ'ın Kadın Hakemine FIFA Kokartı

Tekirdağ\'ın Kadın Hakemine FIFA Kokartı

Türkiye Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu Kış Semineri’nde FIFA Kokart Takma Töreni düzenlendi.

05.01.2018 14:53

Türkiye Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu Kış Semineri'nde FIFA Kokart Takma Töreni düzenlendi. 2018 yılında FIFA kokartı taşıyacak 33 hakemimize kokartları, bu törende takdim edildi. Törende Tekirdağ Bölgesi Hakemi Neslihan Muratdağı da kokartını Kulüpler Birliği ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'ten aldı.

FIFA kokartı taşıyacak hakemlerden Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Mete Kalkavan, Ali Palabıyık, Alper Ulusoy ve Halil Umut Meler'e Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, kokartlarını takdim etti.

FIFA Yardımcı hakemlerden Bahattin Duran, Tarık Ongun, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz, Ekrem Kan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar, Serkan Olguncan, Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan'a Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören kokartlarını iletti.

FIFA Kadın hakemleri Meliz Özçiğdem, Neslihan Muratdağı ve Cansu Tiryaki, kokartlarını Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek'ten aldı.

FIFA Kadın Yardımcı hakemler Betül Nur Yılmaz, Deybet Gök, Sedef Aktan ve Mürvet Yavuztürk'e ise TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik kokartlarını verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tekirdağ'ın Kadın Hakemine FIFA Kokartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement