Tofaş Kulübü'nden Ayrılan 3 Basketçisine Ödül - Son Dakika
Spor

Tofaş Kulübü'nden Ayrılan 3 Basketçisine Ödül

Tofaş Kulübü\'nden Ayrılan 3 Basketçisine Ödül

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş, bu sezon Fenerbahçe Ülker'e transfer olan Kenan Sipahi, Pınar Karşıyaka kadrosuna katılan Can Altıntığ ve İnanç Koç için veda yemeği düzenledi.

13.09.2013 13:35

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş, bu sezon Fenerbahçe Ülker'e transfer olan Kenan Sipahi, Pınar Karşıyaka kadrosuna katılan Can Altıntığ ve İnanç Koç için veda yemeği düzenledi.

Yemek, 13'üncü Uluslararası Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nın ikinci gününün bitiminde Tofaş Sosyal Tesisleri'nden düzenlendi. Geceye Tofaş yöneticileri, antrenörler ve basketbolcular katıldı. Veda yemeğinde 3 basketçiye plaket takdim edilirken Başkan Efe Aydan, 3 sporcuya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

TOFAŞ'IN EN ÖNEMLİ ÜRETİMİ

Genel Menajer Coşkun Teziç, Fenerbahçe Ülker'e transfer olan Kenan Sipahi'yi anons ederken, "TOFAŞ'ın en önemli üretimi" olarak hitap etmesi katılımcıların alkışlarını aldı. Tofaş Fabrikası Üretim Direktörü Osman Soyoğul, U-18 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda en değerli oyuncu (MVP) seçilen Kenan Sipahi'ye Cumhuriyet altını hediye etti. Kendisinde emeği olan malzemeci, fizyoterapist, servis şoförü, Başkan Efe Aydan'a teşekkür eden Kenan Sipahi, "İyi ki Kosova'dan Bursa'ya gelmişim. Buranın evladıyım. Asıl görevim şimdi başlıyor" dedi.

"BURASI 2'NCİ DEĞİL İLK EVİM"

Tofaş A takımında aralıksız 10 sezon geçirmesinin ardından ilk kez başka bir takıma transfer olan eski kaptan Can Altıntığ, plaketini kulüp başkanı Efe Aydan'dan aldı. Ödülü veren Başkan Aydan'ın konuşmasında duygulandığı gözlenirken, "Can bizim evladımız. Artık yeni bir sayfa açtı. Kapımız kendisine daima açık" ifadelerini kullandı. Can Altıntığ ise, "Alt yapılar dahil 15 seneyi geride bıraktığım Tofaş ailesinden ayrılıp büyük bir kulüp olan Karşıyaka camiasına katıldım. Burası benim ikinci değil ilk evim. Bir gün mutlaka döneceğim. Bu yemeği düzenledikleri için herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ligin tecrübeli isimlerinden ve takım kaptanlarından olan İnanç Koç ise plaketini Tofaş Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Çolakoğlu'ndan alırken, "Böyle bir ailenin parçası olmak, değer görmek çok güzel. Burada bir iz bırakabildiysek ne mutlu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Tofaş Kulübü'nden Ayrılan 3 Basketçisine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement