Trabzonspor – Videoton Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor – Videoton Maçından Notlar

Trabzonspor – Videoton Maçından Notlar

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, dün sabah geldiği Macaristan'da takımın son antrenmanının da izledi.

30.08.2012 23:12

Şener MAÇTA

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, dün sabah geldiği Macaristan'da takımın son antrenmanının da izledi. Şener, Sostoi stadında bu akşamki karşılaşmada da tribündeki yerini aldı. Maçı Şener'in yanı sıra çok sayıda bordo – mavili yönetici de izledi. Videton yönetimi dün akşam Sadri Şener başkanlığındaki Trabzonspor heyetine resmi bir yemek verdi. Neşeli geçen yemekte her iki taraf da birbirlerine çeşitli hediyeler sundu.

115 MEDYA MENSUBU İZLEDİ

Videoton – Trabzonspor karşılaşmasına 80 basın mensubu, 30 foto muhabiri ve 5 televizyon yorumcusu olmak üzere 115 medya mensubu akredite oldu.

11 BİN VİDEOTONLUYA KARŞI 300 TRABZONLU

Videoton – Trabzonspor arasında Szekehesfehervar kentindeki Sostoi stadyumunda oynanan karşılaşmayı 11 bin Videoton taraftarı izledi. Tüm biletlerin bir gün öncesinden satıldığı maçta Trabzonspor'u da Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli kentlerinden gelen 300 bordo – mavili taraftar destekledi.

96'INCI RANDEVU

Trabzonspor, Videoton karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 96'ıncı maçına çıktı. Bugüne kadar 29 kez Avrupa kupalarına katılan Trabzonspor, oynadığı 95 maçta, 33 galibiyet, 24 beraberlik, 38 de mağlubiyet elde etti. Bordo – mavililer attığı 122 gole karşılık, kalesinde 137 gol gördü. Trabzonspor'un Avrupa'daki en golcü oyuncusu ünvanını ise 18 golle Hami Mandıralı elinde bulunduruyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor – Videoton Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement