Trabzonspor, Yiğit Emre Çeltik'i takibe aldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Yiğit Emre Çeltik'i takibe aldı

Trabzonspor, Yiğit Emre Çeltik\'i takibe aldı

Trabzonspor, 2022-2023 sezonunu Polonya 2. Lig ekiplerinden Podbeskidzie takımında kiralık olarak tamamlayan Yiğit Emre Çeltik'i takibe aldı. Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Türk oyuncu ile ilgilenen diğer Süper Lig ekiplerinin de olduğunu öğrendi. Altınordu ve Fortuna Sittard'da forma giyen 20 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Podbeskidzie'de 23 maçta 1 gol ve 1 asist yapmıştı.

21.07.2023 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, 2022-2023 sezonunu Polonya 2. Lig ekiplerinden Podbeskidzie takımında kiralık olarak tamamlayan Yiğit Emre Çeltik'i takibe aldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, orta saha oyuncusu Yiğit Emre Çeltik'in durumunu öğrenmek için futbolcunun kendisi ve menajeriyle iletişime geçti. Türk oyuncu ile ilgilenen Süper Lig'den başka ekiplerinin de olduğu öğrenildi.

TFF 1'inci Lig'de Altınordu'da forma giydikten sonra 2021 yılında Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard'a transfer olan 20 yaşındaki oyuncu, daha sonra Polonya ekibi Podbeskidzie'ye kiralık olarak gitmişti. Geçen sezon toplamda 23 maça çıkan Yiğit Emre, 1 gol, 1 asistle oynadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Yiğit Emre Çeltik'i takibe aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement